Врти, сукај, малку прочитав, ништо не ископав, ама ќе пројдам со просек 5.00! Еве ти едно мартини од мене да те почастам :
СП до сите кои како мали не можеа да им одолеат на И СП и до сите кои сега би смачкале пет-шест, седум-осум, два-триесет
СП до црвов кој штотуку го загризав. Извини што те умарам. Баш не беше вкусен. Имам чкљ фаца. Отидов да повратам. Ќе ги сечам црешиве со нож. Чао.
Ноќнион Шетач Алал да му е како се снаоѓа со толку Џенски Сигурно ги има сите 23482378275897248956234786523847983649273489273948 дела од оваа книга прочитано!
Поздрав до Ariel,Hipica,k.i.m,Lolipop23,OzzyAngel,Trendafilka,Unfaithful18,Wild.Child и до zhap4e...(тие што ми се попознати ги поздравувам.... ) ај почастете се со едно cinder suprace.....
СП до Најтвокер, Шилеа и Кенди затоа што заради нив ја засакав поезијата И СП до Гордана10, најспецијално те
Ај јас пак поздравувам некој.... овој пат колешките од чатот... DAngel, specificone,starbucks,thinkerbell
ајде дојде време и јас да ве поздравам горде, марама, вики4е, оффи, лилит, хипица, ангелче, виножитка, блонд, жапче, мерлинка, кенди, кате21, штрумфета, ким, мечето и сите кој ненамерно ги заборавив навистина бе момички сте многу на куп сите ве читкам и се смешкам бидете среќни и весели секој ден ве поздравува карак
До Росоњерка и Спаркс. Да ве поздравам женски мои и да ви кажам дека постои едно правило - на другарка и на ко-форумџика, не се презема маж! ЏЕК Е МОЈ!
^ Мисли си Или ајде, нека биде Џек твој, ама Бун ако ми го чепните ве убив! Е за него за коса сум спремна да се степам со некоја А да, морам да ги поздравам сите фанови на Хртс, имате тазе нов обожавател т.е јас. Си удрив шамар, нема уште еднаш да избрзам и да дадам критика за нешто кое што не сум го слушнала добро. И многу ретко песна знае да ме трогне како оваа http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wj ... re=related Ај нека дојдат пак
СП до Боа Виста, Јулие, Теодора, Виторија, Трендафилка и Мерлинка - ми претставува задоволство да ве читам.
Е стварно нема смисла...Пирамитке...прво Венворт, а сега и Џек да ми го земеш Спојлер и сега на кого да м......м СП до тебе
Позз до Кате21 повели една песна инспирирана од твојот поздрав,твојот аватар и фемина ..лично од мене Околу мене(Околу кате) Околу мене мисли, малку мои повеќе туѓи, ги читам емоциите го впивам денот. Погледот го префрлам над голото рамо ја галам среќата што ја чувствувам. Ги впивам насмевките туѓи, ми се насмевнува душава.... Врвовите од моите прсти талкаат во светлите прамени на косава.. Нежно,полека ја зграпчувам судбината... Ги живеам деновите, го живеам животот, овде!
Jaс го почитувам тоа. Ти го оставам добриот момак. I love bad guys Затоа ни со прсте да не сте ми го допреле Воедно у поздравов ќе ги вклучам сите женички кои не ги сакаат турскиве срцепарателни серии И кој е за еден штрајк да се вратат на тв очајни домаќинки, цси, 24, вовед во анатомија ... па и некоја нова, оти ова веќе ги преминува сите граници