СП до сите исфрустрирани од оние гомна од професори,а уште погомна од соученици,гледам многу не има. Ама гледам дека има и паметни ученички како нас,тоа е позитивно,јаки сме,ќе ги победиме.
Поздрав до:135-5,Abeja, AIT, al-vik, apple12, badem4e, baguf4e, BettyBoop25, BlackSwan5, blond, Bozica1980, brazilia, bunny.misuaxx, cherry.blossom, ciribiribela, CocoSumner, dan1, DAngel, danielam7, Doozy, Ema.Sk, enca.69, ericajaia, feminamk, gaga.rocks, Google [Bot], Gunshine, happy23, happynessss, infinity, IwyDior, izaaaaa, Izaabella, jagotka7, jarec6, joelle, kallias, karak, Kristinaaaaaa, la-chicka, LadyN, Lali-Esposito, lazojka, leptirce, lolyta777,ludoto19, LUNA-M, ma4e-94, Marchesa, Marina89, mia9184, milky-candy, mime1984, Mini-Mouse, Monna.Monna, MSNbot Media, Nina24, padme, pink4ever, proletka, renata76, SecretK, Shopaholic, slady10, slobodka, Smilly, Sophie994, SOVRSENSTVO, Squirrel, StefiNikola, stilas7, Sun.shine, suzan-33, T.vampire, Tenkai, Tommy, Trendafilka, Tuzla, UniqueCreature
СП ... до сите кои знаат се уште што се емоции, што е емпатија ... што значи вредноста на еден човечки живот без разлика на пол, нација, години, религија итн. Се додека е неправедно одземен од крвничка рака!
Специјален поздрав до сите момиња кои кога врти автобусчето после Црвен Крст, накај Зелено пазарче неминовно и махинално си ја вртат главата накај она студиото за венчаници Celestra, ex ателје Кокев. И бесрамно зјапаат во невестинските фустани.
* Волфче, Кејт Д Грејт, МацаЛов - зумба чикас * Љубов, Хипи, Жапче, Ливинг, Теодора - дијалектите * Лудото, Мелани, Трендафиљ, ТедиМече, Енца - диеталците * Марама, Старфиш, Спанко - самонаправиите * БоаВиста, Виторија, Лилит - политичарите * Лолита, Нена, Пирамида - Југославија * НајтВокер, Лин - поезијата * ФБИ, Џули77, автопоздрав - калимеровците * Карак, Блонд, Лакримоса, Златушко - решавачите на интимни проблеми Све најлепше фемински народе Македоније
Cпецијален поздрав до сите оние што ги поддржуваат хомосексуалците ! дури и тоа право им го скратуваат во земјава наша! Cекој има право да си одлучи за себе, и се надевам дека еден ден ќе ги имаат истите права како и нас стрејтците
До сите деверуши на форумов. Старосватици ако се наоѓа по некоја, такоѓе. Па ајде и куми! И сите кои ги чека по некоја свадба наскоро, па комбинираат фустанчиња, со штикличиња со сарми на главите и слични помагала за да аутфитот, нали, изгледа во склад со целокупната атмосфера на свадбата (у стил на Докторот) Возбуд ме фати бре! Са, са, са ајмо на маса сВите да ве видам!
СП до БоаВиста Затоа што ми е една од најомилените форумџики на форумот, и затоа што иако сме немале некој посебен контакт,ја сметам за блиска.А незнам зошто. Најверојатно зошто ми изгледа слична на мене Една гоолема гушка до неа