До ФБИ огромен! Само ми се потврди мислењето што го имав дека е препаметна девојка. Пререални и предобри мислења во темата за политика, жалам што нема повеќе девојки како неа. И до Боа, истото важи и за неа, воедно и да и кажам некој ден ако се кандидатира за нешто за неа ќе гласам
Среќна сум без никаква причина е сега би ве избакнувала и изгушкала сите ...баш СИТЕ Позз до сите бидејки покрај вас секогаш имам со кој да ги поделам моите чувства
Фала на поздравот Спаркс!!! Еден огромен назад во твој правец, за тоа што сме реалисти и не сакаме да мижиме пред вистината
Cп до Kарак!!!! фала на коктелчето! дефинитивно си една премногу мила форумџика и се знае ние по што си се памтиме по сквиртање де
Дојдов да ги поздравам SanjaKirchner и Дузи Во меѓувреме, решив и Мерлинка наша специјално да ја поздравам Честитки Мерлинке, во твоја чест и аватарот со штуцните го ставив уште пред да ја прочитам убавата вест, видиш Умна таја
СП до Ливинг, ФБИ, Марама, Крејзи, Дузи, Кенди, Енца, Боа, Карак, Милки, Џули77 и СанФлауер. СП и до останатите феминки кои овој жежок ден ке го поминат дома на фемина.
СП и од мене до црешичката и бројчето драго И уште до сите мои драги, разумни, сурово-женствени, посебно прекрасни, уникатни, олмост перфект феминки...
Сакам да ги поздравам СИТЕ, феминки, фемини и гостите, со оваа прекрасна летна песна, ахх летооо http://www.youtube.com/watch?v=dvO9hqB3YPY
СП до Сесилија, за тоа што ме искара за мојот “војнички“ став. А какво ли претчувство имам дека ја знам во приватниот живот, не сте ни свесни