Јас ти гарантирам дека не се знаеме во никој случај- освен во претходниот живот ако не сме пaселе трева на иста ливада И јас те поздравувам тебе, знаеш дека си ми мила де Ги поздравувам и Пирамида, Фиар за побрзо да оздрави , Искра која сакала нејќела ја прекрстивме, Душето, Љубам, Лилит, Енца и Карина. Жени, што би рекле Хрватите- знате да вас готивим
СП до Баге, СтарБакс,Тами Дејн, Рок а Фелката, Плавушка иии до сите други што едвај чекаат да влезат во некој базен,или макар и вир да се разладат.
ДО: СПАРКС мори која душа си знајш? благослов е на некој да си му другарка, макар и да не те знае. Исто поздрав до твоите колешки на ова поле Пирамида и Сесилија. алал да ви е, закон женишта сте.
Поздрав до Пирамитка, ме орасположи со муабетот за лапање. До душа не дека не бев расположена, ама сега сум повеќе Поздрав и до Лилитка, и до сите што редовно го користат терминот лапање! Јас сум голем вљубеник во иститот, ме потсеќа на детство, и ни едно љубење, или не знам кои се поновите варијанти нема да го заменат тоа што се буди во мене кога ќе се спомне лапање! Спојлер Кога сме веќе кај лапањето, мојата хипер-сензитивна брада е цвена и исфрлена, ај погодете од што Ааа, да, и кога веќе се размуабетив, морам да раскажам еден муабет со една познаничка од пред некој ден, кога се договаравме за кафе (барем така почна муабетот), на пауза, во сред работно време: Таа: а да идеме во Дестан на ќебапи? Јас: а, не, не можам таму денес, после ќе се лапам. А ти нема да се лапаш? Таа: Не, немам време за лапање, директно преминувам на главното Поздрав до сите луди жени!
СП до сите шо Спојлер лапаат у моментов. Блазе си ви И до тие шо ќе лапаат наскоро. Блазе си ни И до сите што ги сакам! Што ги обичам. Што сакам да ги читам на форумов. И на кои со задоволство им кликам (чекајте да бидам ин со омладинава наша) - лааааајк, срцка, лаааајк! Ајт сите сеа мрш на Спојлер лапање Едит. Браво Ариел, поздрав до тебе - е тоа е моментот. Црвената брада! Ај уше еден едит Не можам, бе не можам. Јак е зборов, шо да праам! http://www.youtube.com/watch?v=XaJFS9fk ... re=related
Ај Phyramide ги позз тие шо се лапаат, јас ке ги поздравам тие што Спојлер Имаат луд секс во моментов П.С мењање пози ви ги освежува односите.. Што повеќе, тоа подобро..ухухухуу
Ќе ме умреше на млади години, ќе се засркнев, на душа ќе ме носеше. Јас битно се прерадував колку што трпат 5 ЧОЕЦИ. Она со благословон обострано е А дека колешки ми се СесиОТ и Пирамиткана ми се, не велам не А СесиОТ ако се понубари уште малку може и ќотек да јади, онака еднаш од ќеф. Да не сметала А Пирамид немам зборови, почнувам да пишувам и сите преубави зборови ми се чинат премалку за неа. Прекрасна е си знае. За сите по една
Дајмонд, ај не ми крши филм сега, да те замолам! Сакам да осетам Спојлер пиштол у футрола без да испуца ниеден метак! Поздрав до тебе Готово, не спамирам веќе да не бидам досадна
Ама ако веќе пука, Глеај куршумите или ќорци да се или нека пукаат надвор од футрола Ова важи за сите! Паметот у главата
Благодарам на поздравот. Уживам во храна залиена со добро ЦРВЕНО вино, иако ретко Јас би пратила СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до сите кои се двоумат дали е тоа вистинска љубов или нееее
СП до Ангел92, за непроценливата помош за проектот! Фала ти девојко, ми подари плус час и пол - два сон!!!
Абе и на двете ни се аватарите СЕРИОЗНИ ама ние сме СМЕИ ПУНО.... ама ти си мое мало лудооооооооо сестричеееее Сакам те лудоооооо слатко будалче