Денес се разбудив рано. Копав, копав по темине и наидов на интересни ликови кои не сум ги поздравила одамна Ја користам оваа прилика да ги поздравам следниве 5 млади дами: 1. Алиса во земјата на чудата. Ја поздравувам поради тоа што е сопственик на најјаките патики на форумов, а уште кога ќе ми текне на чизмите кои ги поседува........(може да ги крадам??) 2. Штрумфета, бидејќи има немирен и бунтовнички дух. Само пробајте да ја налутите 3. Кенди , бидејќи во последно време ми е многу весела и пријатна за читање. Плус секогаш скоцкана и со преубави црвени ноктичи 4. Фирлес, ми е многу драг лик. Нигогаш не е нападна, ниту агресивна. Остани така девојко 5. Росоњерчето, девојката која да не го работи тоа што го работи, сигурно би била стилист
Јас тебе да те поздравам Волфче пошто ми отвори апетит огромоен уште во десет саат, а никогаш не ми се јадело ова време Поздрав голееем!
СП до сите на кои денот им тргна наопаку уште од сабајле, ама им се разубаве од пладне. На тие кои не им тргнал, да им тргне што поскоро.
zhap4e-Интересна ми е за читкање со нејзините долги и реални мислења FBI-често се пронаоѓам и насмевнувам на твоите мислења annii-слатко феминче LivingGlam-секојдневно се повеке и повеке сакам да и ги читам мислењата ljubam-си знае зошто ја поздравувам,ме инспирира постојано Karak-слатко феминче со нежно аватарче Crazylady-оти е баш лудо но онака симпатично лудо Е затоа ве поздравувам и си имате една огромна прегратка од мене! (листата на поздрави ке се проширува во иднина,да не биде преголема од еднаш )
хехех, ме насмеа Агентке . Ти праќам голема гушка назад и морам да те пофалам дека остави доста квалитетни мислења во актуелната ни политика .
Сакам да ги поздравам : BoaVista, Shilaa , akita, Chocolate.me, stilas7 , Guinevere, mims-89, girl1985, Hipica, maricence , LovelyGirl, makiii, Juicy, caki.83, Forgotten , TeddyGrey, dragan4eDR, karina8, Wild.Child, baguf4e, velesanka, kelly.r, Macufkata......
СП до сите кои останале некогаш шворц. И до оние кои правеле жални фацички изговарајќи: дадо/бато дај 100 денара, ќе ти ги вратам И секако поздрав до љубителите на текила Со поздравите оди песнава http://www.youtube.com/watch?v=czguJx_nvmE
Најспецијален поздрав до Doozy. Си ја читкам така и си мислам - she's like a breath of fresh air на форумов.
СП до сите оние основки и средношколки кои го слават овој последен училишен ден, па и утре празник и викендот може да почне од сега Секако СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до сите полуматуранки... Честитки и успех во понатамошното образование
Ех, ех. Се чувствувам како колгејт моментално. Еве ти две-три гушки и немој да ме срамиш другпат. ...
ете кој е умен ке си добие видео фала чичко Марли Спојлер добро ми стоела и плава коса, а како се фрцкам пред објективот на камерата П.С. ова знам не е соодветна тема за постов, ама морав тука да си пишам видете ме бе колку сум убава на видеото поздрав до сите по малку нарцисоидни човечиња баш како мене
СП до нарцисоиднава над мене и до мистериозниот кој што појма немам каде е,ама ете и него го поздравувам како мое единствено машко другарче на форумов.