Специјален поздрав до сите кои сакаа да се присутно на вчерашниот концерт на Бон Џови. http://www.youtube.com/watch?v=T3eMeX7OFZ8 еве едно видео од таму.
Ве поздравувам сите !!! Со дечковци , без нив , мажени , немажени , ергени ,вработени , студенти и се контра на ова напишаното .
Сп до моето маченце кое го нема неколку саати да ми подосадува . Ми недостига гласното пискаво Мјау . Ми недостигаат твоите мали шепички . Те молам врати се ,ветувам нема повеќе капење и сушење со фенот Поздрав до сите кои многу ги сакаат животните
Еве едно позз. до сите со кризите за Спојлер лапкање (се јавувам и јас како феминче што кризира ) ( http://www.youtube.com/watch?v=2ZdmqNAYkmI
Сп до сите на кои им треба бегство од реалноста... До сите што осетиле тежина во животот, суровост и безмилостивост...
Ај вака сега сакам да ги поздравам.... akita, anastasijaki, angel4e121, bad-cat8, baguf4e, berry, Bubbi, Buubica, dani.ella, daniloo, daqu, DressedToKill, EleMental, fatbeautiful, Forgotten, gaga.rocks, Gigabot [Bot], Google [Bot], Gordana10, irenna, Karol.Ina, kolovoz, L-a-d-y-Bug, lady05, LadyDaget, Leeloo, LilMissBossy, Lov3, LoveStoned, LuDaChA22, ludoto19, miljkovic, modest-girl, moiLolita, moni24, MonnaSi, MSNbot Media, natural.beauty, Nightwalker, oceangirl, Peperutka90, PoisonGirl-Valo, RainBow, rainlover, Rock-a-Fella, SanjaKirchner, Sephora, Shopaholic, slatkichKa123, Smilly, spanko, starbucks, Sunshine88, sunshine93, sweet-cherry, the.one, topce25, torko55, Trendafilka, vendiii, Viiiiip, Vik4e, Yahoo [Bot].....
Да да...сакам сите да ги поздравам што се на форумов....ама ете моментално само тие што се онлајн за да можат да видат....
LoVer барем ботовите да си ги тргнела СП до диеталките, ќе ве дружам пак за некоја недела, кога ќе ги качам килцава
СП до SunFlower94 која успева да ме насмее со нејзините иронично/саркастични коментари понекогаш и знае и во црното да ја пронајде онаа светла точка која буди надеж И СП до сите оние кои мислат дека девојкава злато вреди
НАЈспецијален поздрав до сите оние што некогаш им било ветено нешто од машко и никогаш не го исполнал. Знам дека има многу, мафнете ги Не вреди, заедно сме посилни.