Голем ран поздрав до славеничката на денот Кенди ... ти ги зјапав и јас тие фотките згодна си, јес згодна Уште поголем поздрав до неспијачите и сите оние кои синоќа сонувале кошмар До Мерлин, мастер ту би! Без твоите смешни постови, некои денови на фемина се навистина тужни и ружни за мене а во последно време ептем такви ги има ради луѓето во фотељи
Чат пат не чита, ако не се лажам Ве поздрави еднаш, мислам Џули ви ја пренесе пораката Јас ја користам оваа прилика, да го поздравам Вајлдчето и секако тебе Ливинг, како и сите кои се заразија со гитарата на Гугл - денес е повторно таму! И еден специјален бакнеж до Марама!
Јас ја усовршив! СП и до тебе. СП и до Кенди со нумерава http://goo.gl/doodle/mSzsr бидејќи денеска слави роденден. Малку штуро звучи, ама G дур е само.
Поздрав и до тебе ПООООГОЛЕМ од твојот прекрасно суштество си, заслужуваш премногу убави моменти секој ден
Сп до сите прекрасни девојчиња со кои поминавме се и сешто и имам впечаток дека ги знам навистина.Со некои јасно се сакаме,со некои погрешно се разбираме,смешни сме и забавни какви и да сме. Сп до сите искрени. Сп до сите што сакаат кафе дури и кога имаат стомачен вирус (тоа се вика и храброст и љубов!).
СП до Лилит за кафето - љубов која не се напушта СП до Пирамида - благодарам СП до Маја8 - мораме претстава