Па и наспроти празник, пффф, врска нема. И да не сум офф, би ги поздравила и сите феминки кои се болнички, лајк ми.
СПД сите оние кои денеска денот го поминаа лежејки во кревет бидејќи тетката ги натера на тоа ах тетко
За Лилит поздрав дека ги ограничила лајковите за поздравот нејзин, и на кликање ми вели „невалидно допаѓање“ Ами се пронајдов и јас во некои...ваљда... И поздрав за Баге и Душица
Сдк феминки драги ви благодарам за сите убави честитки и желби... Иако вака виртуелно сепак ми значат МНОГУ! Затоа ве поздравувам сите што ми го честитаа роденденот и едно огромно ВЕ САКАМ преплавено со прегратки и бакнежчиња до вас ! Вашето Кенди.
сп до сите кои имаат брат, кој го сакаат најмногу на свет, но тој не е до нив и кога и да ја слушнат песнава им се наслозуваат очите.. http://www.youtube.com/watch?v=tXkZnbpecBc
Еден специ поздрав упатувам до сите оние кои имаат поголеми сестри и знаат колку им се корисни ! Јас немам
Леле и јас немам ако колку ми е потребна абре неопходна Сестра си е сестра се ќе и кажеш знаеш не ти мисли лошо нема да добиеш нож во грб ама тоа е Поздрав до феминките кои до некаде компензираат онолку колку што е можно ....
Оф,јас имам поголема сестра, ама не сум ја видела 7 години,и не и е гајле за мене. Ај СП до сите на кои им е досадно.
Oфф Венди, јас имам ама помала, тоа е работава, зошто гледам колку е поубаво да имаш поголема, ем полесно, ем покорисно, а вака се на тебе . Да не одам оф-топик, во контекст на муабетов поздрав и до оние кои се поголеми во семејството и мора да се слуша нивниот збор
Сп до оние кои што сакаат да излезат надвор, и да играат шмурка, граница, и сите игри кои што ги играле како помали. Спојлер да не ми беше заврзан прстов, ќе летнев надвор. И сп до оние кои што ужуваат во анимирани филмчиња како Мадагаскар, Шрек, Коралин, Болт, Хау ту треин јоур драгон...
Еден голем голем , топол, позитивен, полн со љубов ПОЗДРАВ до Дејзи ***** Рејнбоу Марама ***** Маца лове Љубам ***** Тедиибеар Карина ***** Доози Ливинг ***** Ноќнио шетач Вајлд ***** Лух Оффи ***** Струмфета Хипица ***** Ангелче Гордана ***** Лин Мисс независна ***** Лилит Бројче ***** Лолитка Боа виста ***** Милки кенди Кенддиии ***** Геа ФБИ ***** Саја Жапче ***** Вендии Дајмонд ***** Спаркс Сеси ***** Лудото Мерлинка ***** Пирамитка Каролина коста ***** Кате21 Ловер ***** Велешанка Крејзи лејди ***** Карак Ангел92 ***** Блонд Трендафилка ****** Волфче Го гирл ***** Спаркс Ариел ***** Енца Обожавам ве девојки , секогаш позитивни , интересни, полни со разбирање и борбени девојки Со исклучок на Ноќниот Шетач Тој како позитивно момче што секогаш оди напред, и секогаш тука да помогне. Ви се восхитувам на сите, на вашата борбеност, смисол за хумор, хуманитарност, разбирање за другите. Смо така НАПРЕД Секогаш да се сакаме, да си помагаме
Сп до Секси лејди, Сања Кринчер, Спаркс, Фби, Росонерка, Дејзи, Кенди, Лилит, Скај eнџел, Мисс независна, Мерлинка, Ливинг, Љубам, Гордана 10, Пирамидка, Трендафилка Вајлд чајлд, мимс89, Геа, Ла чика, Рок а фела, марама до модераторките и администраторите ви благодарам за прекрасниот форум дефинитвно подобра замена од facebook и до сите машки членови на форумот . Ми го разубавувате денот Иако виртуелно сепак ве чуствуваам блиски како цел живот да ве знам.
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до СИТЕ кои одат или ќе одат викендов на шопинг во Грција Да живее нивната економска криза