СП за Ана, Ј.Иваноска, Блонд, Лолита, Неса, коритсаки, Ненушка, Божица, Shana и сите други мамички или идни мамички Цел ден сум опкружена со такви, расни млечни(како се вика за тие што даваат млеко? ) и бебушкасти жени
Специјален поздрав за сите девојки што се на ДИЕТА,значи мои колешки До сите кои играат зумба. За сите кои не излегуваат вечерва,за сите што се скарани со дечкото.... Специјален поздрав за сите посебни девојки,жени и девојчиња од Фемина.
СП и специјална гушка за тедимече, да не биде тажно. Испукај си се, исплачи си се, од утре со нови сили. Тоа ти е драга моја, живот. Има секакви луѓе, не вреди да се нервираш заради нив.
СП и до тебе Дејзи: http://www.youtube.com/watch?v=PMfo5kIIoeI Или како што Бон Џови пее: I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time... ) Не планирам да си легнам освен ако Носферату не стане и не ми ги прекине плановите. Спојлер Гасни тоа компјутерот и мрш на спиење!
Дузи, Волфче, Ким, Трендафилка, Бројчето, Мис Независна, Душица, Лудото, лолита777, Карак, Горде, иренна, Виножитка, Ангел92 и Крејзилејди.
Јас овде ќе го возвратам поздравот до Лукс. И би ја запрашала: На што се должи поздравот? Баш ме интересира. Исто така ќе упатам еден поздрав до сите тажни девојки денес на форумот со една порака: If you want to be happy, BE!! Во меѓувреме ќе ги поздравам оние кои долго време не сум ги поздравила и оние кои воопшто не сум ги поздравила. Ве сака сите, Ваша Катка