Поздрав бек до Катакомба, а кој поздрав бе ? Ако мислиш на гушката , се должи на твојот пост во сакам да кажам....
СП до Кендино над мене шо е , Ангел92, МоннаСи, Мерлин Монро, ТедиГреј, ТедиБер, КрејзиЛејди, СексиЛејди, Фајрквин, Пеперутка90, Рок-а-Фела, Ехргехрцејхрциг , 2468,... (продолжува да набројува феминки до недоглед )
СП до сите кои денес слават именден. Вечно име на сестра ми,дедо ми и на еден драг пријател. За многу години да ни е празников.
СП до кејт д грејт, убаво да си поминеш на прославувањето и уште долго да одите Спојлер И, секако дека ти го прочитав спојлерот И СП до Волфче, која најдобро знае да опишува како мириса некој парфем, читав таму запечени карамели, пиперки
До сите добри луѓе на планетата Земја, до сите згодни мажи, до сите што навиваат за Федерер, сите љубители на “Сексот и Градот“, до сите поети и писатели и колеги правници. Со љубов Оззи Ејнџел Федерер
за Пирамида Спојлер незнаеш колку сакав да ти пратам порака со оној зборот како што ти ветив, ама ништо.....за некој месец се надевам...
И јас ја поздравувам Пирамидата те сонував, . Уште еден поздрав упатувам до Ливинг, . И ги поздравувам сите на кои оваа година им е полна со промени и променлива како временскиве услови.
Еден најголем и специјален Поздрав до : *RainBow* *Strumfeta93* *karak* *velesanka* *FBI* *Marlin-Monroe* *esperanca* Поздрав девојки да си се допишуваме на Форумов уште 100 години вака