СП до Трифун и фала му шо ме дружеше вечерва. А на Валентин додуша му се налутив шо ме остави, ама ќе му простам. Таков е денот.
Hipica... Go-Girl...tanja6...Gordana10...Braveheart...Ariel...kate21...babyketi...bona...enca.69... ...vchera bev nedostapen...me faita na zolto...vikat minuta ama ne beshe bash minuta... :? za drugite samo pozdrav... a da i za cackicka...dobredojde na zenskiov forum,..so mali iskluchoci...
marley aj za vcera ke ti oprostime ama drugpat vnimavaj i ne davaj da te fatat na zolto,stisni na gasss
СП до мама, тато, баба, бато, Сара, Танче, Леонидче и сите мои роднини во дијаспората.....ах за малку ќе заборавев, СП до сите онлајн форумџики и форумџии, а посебно до Гоу-Грл, за да не ме кара.
ок ок не те карам веќе...не сум јас лоша...само тренирам строгост ...а пошто ти си помала од мене морам тебе...другиве некако повозрасни ми се не иде да ги карам поздравче и до тебе
До моите најдраги виртуелни пријатели.И до дечко ми.И до брат ми оти денес цел ден ме слуша и ми исполнува желби.И до моето маче.Прееска го удрив и сега жално ме гледа ама не смееше да ми чепка во фетата.Па и кој ми е крив,не се остава маче и сиренце сами.Ааа,и до топломерот што три пати ми покажа различна температура,ама во десет минути
СП до дечко ми што се пијанчи негде без мене и го нема нигде ни да ми титне.Ама ако се се враќа нели?
Специјален поздрав до сите девојчиња кои барем еднаш во животот гадно се разочарале...со песната од Seka Aleksic - Kraljica
...lilit...zashto..??...pored drugoto...i za ova..: se setiv....i mnogu e vo pravo (kako i za se drugo).....a ako e nekoj vo pravo treba da go poslushash... jas sum poslushen...iskulirav i sega sum OK...
аааааа специјално да си ги поздравам моите драги колешки кои се толку глупи што во лице ми кажаа дека ме оговараат епа женски ПОЗАДИ ДОБАР КОЊ ПРАШИНА СЕ КРЕВА
ова е веќе вонреден поздрав....морам специјално да ја поздравам "сестра ми" добро е што рекоа дека сме биле сестри, ако речеа близначки е тогаш на очен лекар ќе ги пратев....какви филмови си прават луѓево страшна работа
СП до моие колеги и колешки пијаници. Се покажаа вчера во вистинското светло.Ееее убаво викаат во виното е вистината. А богами и во жестоките пијалоци
Специјален поздрав до мојата наставничка по ликовно и и посакувам среќно одење низ минското поле со песната учини бар један погрешан корак :twisted: Ако неа ја мразам,предметот никогаш нема да го замразам ... :mrgreen: