Се пронајдов. Да купиш петељ! Од врвна фамилија се! Ај дојди на чет... Да се договориме дали уште ги даваме сто еуриќи или да ги поскапиме.. (економска криза е, мислам хелоу!) Поздрав до сите горенаведени клиенти и муштерии и партнери во бизнисот... Мљацки до вас. Спојлер Е, сеа ве излигајф... Проштевајте... Шљап, шљуп, мња, мња.
СП до сите филмаџии, до сите љубители на добар филм, на добра класика, на добра комедија, драма, акција....до сите оние кои обожаваат да одвојат час-два па и три за добро филмче...филмче кое ќе ве остави со отворена уста.. .....пазете само да не ви залетнат пуканките.....
Сп до сите што се среќни што конечно се отарасија од сра*ето наречено државна матура прв дел Чекаме крај и на вториот дел, во четврток и после чиаооо
СП до Тами интересна ми е довјкава И до Вајлд ќе ја делам кифлата на два дела ама да паѓам во несвест тоа малку потешко. А вака како што си јадам можи и за кифлата да размислам
Сега и јас ова ќе го пишував. Поздрав до сите матуранки на кои им падна камен од срце што заврши едниот екестерен предмет од матурата
Поздрав и до тебе кога го читаш ццц да знаеш дека се виткам од смеење дур пишувам пошто дури ни смајливо не ми го демонстрира чудниот звук што ми излегува дур замирам од смеење на нешто хахахахах Голем поздрав и до Рок-а-Фела... пред некое време се бањав, слушајќи радио прекрасна музика, една по друга песни што мммм страшно ме погодија во срце, кога слушам, Радио Шкуп ме потсети на тебе можда не се твој стил на музика, но ретко кога успевам да најдам станица и да се задржам на неа подолго обично паѓаат на кондиција, ама е овие ме одржаа во живот
СП до k.i.m. која ја изнамачив со моите прашања околу фолдерот, а таа пак сиротата мисли дека мене ме мачи Ееее драга k.i.m. имаш среќа што го немаш моето мозоче кога се работи за компјутери зошто вчера ми падна системот. И да, тоа дефинитивно само јас умеам да го направам другите спијте мирно
СП до сите кои што при првата шанса би го плакарот на : *Оливиа Палермо *Блер Валдорф *Г-ца Ван дер Воодсон *Сара Џесика Паркер Ќе го имам овој плакар па шо сака нека биде!
Ух леле Smilly еден ден мора да организираме Фемина криминал на крадење плакари... ова.. облеки де .. Еден позз и до тебе и до сите оние кои овие летни попладневни вечери ги поминуваат во убави моменти на ролери
Радио Шкупи поретко, Радио Вати има музика по мој вкус. Убаво што си се сетила на мене, јас денес миев садови, и си велам-абе жап4е само тогаш што се читкавме, и веќе не контактирав со неа... Да и пратам лп?! Имам многу да и раскажам. Не, не, остај, не ја дави. Поздрав бек, знаеш дека те сакам и почитувам.