нешто слично како СП на Пирамидка СП до Чичко Ристо, кој го видов прв пат во живот и ми го даде најубавиот совет кој можев да го слушнам од постар човек, а тоа е дека тој што те сака вистински и ако навистина му значиш никогаш нема да те остави сама и секогаш и покрај се ќе биде со тебе, ќе те штити и брани, ќе те сака без обзир на се !! уште еднаш нај СП до чичко Ристо таксисот !! (сакам маж како него!! )
СП до сите форумџики кои ми пишуваат Приватни Пораки а мене сандачето ми е мртво и неможам да ги прочитам! My Mailbox Is Crushed Тек штом откријам некоја залутана порака гледам дека е стара- од пред сто години...така да...извинете девојки. Се надевам набрзо администраторите ќе реагираат и ќе биде се ок. Во меѓувреме на оние кои сакаат да ме искомуницираат можам да им го дадам мојот ФБ контакт каде разговорите би течеле побргу. И НАЈ-поздрав до сите оние кои не ме заборавија додека одсуствував...и кои ми недостигаа (си знаат тие кои се =)
Не ме „нападна“ воопшто, доколку можам да помогнам - тука сум. Поздрав и до тебе. СП до Хајди бидејќи е едноставно свежина на форумов. Форумџика полна со креативност и позитивна енергија.
Сп до Оффи, не знам кога ќе го види поздравот ама ако некој ја исконтактира нека и пренесе http://www.youtube.com/watch?v=GXpF2xMlZyQ специјално за Оффи
СП ... до Дафнии и Пирамида Спојлер ептен јако и го спуштивте на дотичнана во проектон СК '14 И уште еден до Лолита
Леле колку луѓе од форумов сакам да поздравам - не сте свесни! Ама овојпат освен Столе кој верувале или не го сонував ја поздравувам оваа лепотава над мене, такозвана Џуууули! Абе нејќум да спуштам, сакам да дебатирам, у пмс сум плус - па ми текна на една државна институција кај што ми рекоа - извинете ама нема пари, и така.....се испонервирав и за Ацо и за Буко за се! Мене ми е потребна тоа триумфалната додуше! Јас ви реков еден ден ако здравје јас рипам у тавче сосе палачинките, вртиме пајдушко околу триумфална со сите феминитас. А коловоЃата ќе има во рака хамбургер од чика Стоилко - еј, само немој да ми ставаш, буЊАковец Поздрав, сис, поздрав! А некој нареден пат ќе ве наредам сите ко сардинчиња
До сите што ме мразат "Биди добар те лажат и газат, биди лош, те мрзат. се зезам па до сите што се во моментов на pc
СП до карина, ми го блокираше инбоксот. Длабоки вдишувања и издишувања девојко, само длабоко! Ај те чекам да ми вратиш на последната порака, па ќе ти пишам тоа што ме праша.
Најспециален До Nightwalker со песната И до сите други кои ги оговараат бившите http://www.youtube.com/watch?v=KzHmr7M83Fs