СП до сите што беа синоќа на чет... гужва невидена журка беше.. Багуфче.. Спојлер ни тргна муабетот за Мистери Монна.. Спојлер Не ми го чепкај шваљерот, јасно?! Џст кидинг. Шо сакаш прај му. Ама, остај малце за мене. Плавуша.. Спојлер Македонската Шакира, оу јеа. Ловер.. Спојлер Те погодив во ми личи на... Кажи колку сум јака.. ццц.. Жапче.. Спојлер Ццц, мори.. Лин.. Спојлер Конечно ми купи петељ! Јеиии Капкејк.. Спојлер Бизнис-парнерката... Продадовме еден петељ! Јес! Вајлд, Гарпова, МацаЛав, Есперанса и сите други што ги заборавив. И еден спеееецијален поздрав до МЕРЛИНЧЕ. Спојлер Кај си мор ти?! Ми фалиш, дај врати се... :/ Е се уморив. Бацки до сите.
Сп до најмилата ми Љубов и до Плавуша и Есперанса и сите останати на четот иако сте црвени... и Лин ќе ја заборавев
Кому ма ти „ццц“ ? Мене Мало, мало будалче мало жити нозите не ме задевај денеска бош ден ми е еден од побош деновите Поздрав и до тебе Lov3 И поздрав до Ливингот.. слушај, по феминава се шушка оти болна си била. Шо ти стана мор Поздрав до Јарец6 убав ден денеска, каде и да си во Македонијава наша Љубам... ајде со лесно нека е денеска, а утре со ватрено нека е
Хахха дај боже ватрено да е, од автобус одма Менада а таму свашата се дешава. MissCupcake фала ти најмногу! Туку нов хит у Београд- Волим момке које пију ракију јер миришу на Србију! Хахах се ваљав од смеење. Поздрав до сите посебни женетинки! И до Ливинка моја зошто ми посака секаде. Под кожа си ми!!!
СП до Lov3- мое најдобро пријателче Плавуша17- Најмилата сограѓанка Lover-Од почетокот ми е мила Срце едно МисКапкејк-Епа јас не те заборавам тебе Есперанса- Сега се запознавме, мило девојче Мистери- Најс гај, хм И до старите пријатели: Рокафела, Највокер, spellbound, Ангелче итн. Спојлер длабоко извинување ако сум заборавила некого
Нај сп до Штрумфетка која едвај чекам да ја видам. GarpovaV ти возвраќам на поздравот. Позз и до Марамче и Дузи кои ми се премногу мили
СП до MissCupcake што го има аваторот кој го користев доооолго време и секогаш кога ќе го видам си мислам дека јас сум пишувала
Поздрав бек не знаев дека ти си го имала го видов во темата за предлози за слики и ми беше навистина убава сликата па ја ставив.
Позз до сите скопјани/КИ .....би сакала сега да сум во Скопје едноставно...да сум далеку од досадниов змијарник-Штип http://www.youtube.com/watch?v=V0kRnazS ... r_embedded
До мојата намјила Љубам! Жал ми е што не сум таму до неа, но со таков потенцијал од голем уметник, ќе има прилики уште мнооогу Тe гушкам, ти праќам многу среќа и многу позитивна енергија, знам дека денес ќе зрачиш