СП до сите неодлучни за уписот во средно. Се надевам не сум само јас која има уште неколку часа, а сеуште се двоуми, па и троуми. Да се поддржиме. Едитирам: СП до Офи, добредојде назад. Недостигаше.
Какво е тоа прашање, секако дека има иако спаѓаш во четувачките опасни! Специјален поздрав до Душица што мораше да оди на депилација иииии сега ќе се уклучам на чат ако е таму да ја прашам како си поминала
СП до Озбилнажена, Марли, Ким, Гоу, Кате21, Лукс, Тедибеар, Лилит, Офи, Вајлд Чајлд, СексиЛејди, Ливингглам, Ирена, Жапче и Тенкаи Сп до администратори, модератори
Сп до Озбилна и од мене! Одмана не сум те поздравила, а и не сум те забележала подолго време тука, не дека и јас бев кој знае колку активна... те гушкам
Најголем поздрав до Офи Welcome back!! Специјален поздрав и до: Гордана, Плавуша, Росонерка, Вајлдче, Мимс, Марама, Кенди, ЛивингГлам, Лов3, Љубам и МисКапкејк
СП до ОФИ. Не се нервирај, ќе успееш во тоа што си го намислила, ќе бидеш војник еден ден . Сега сеуште си млада и слаба, вежбај интензивно и мисли позитивно, па другата година јас гарантирам дека ќе успееш
До сите полуматуранти/ки и сестра ми кои утре ќе се запишуваат во средно им посакувам многу среќа и успех и да си се запишаат таму каде што сакаат П.С. До сите кои уште незнаат каде да се запишат имате уште неколку часа , па убаво размислете. Со Среќа!