И јас ќе и посакам добредојде на Офи, не се разочарувај, нареден пат подобро . И до Beached девојко каде се изгуби?
Одамна не сум ве поздравила девојки, сите сте посебни секоја на свој начин: Annath, Ariel, baguf4e, FortuneTeller.xD, Gordana10, Hipica, kate21, la-chicka, lackygirl, Li0ness, Lilit, lolyta777, MacaLove, macence85, marama, mims-89, Phyramide, rossonerka, Strumfeta93, sweetheart10, teddybear, Tenkai, velesanka, ViKtOrIjA21,Theodora,Zhap4e,sanjaeva, SanjaKirchner,baguf4e, FBI, Trendafilka, ljubam,Offspring,MarlynMonroe,mime87 и една групна за сите вас!!! И ја заборавив Rock-a-Fella
НАЈПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО НАЈСПЕЦИЈАЛНИТЕ ДЕВОЈЌИ! *Blond__________________________________________*Starfish *Wild.Child______________________________________*Baguf4e *Karak__________________________________________*Trendy-afilche *SkyAngel_______________________________________*Mims-89 *Phyramide______________________________________*Lunicka *Monna.Monna___________________________________*Rozich *Smilly__________________________________________*Strumfeta93 *Merlinka________________________________________*Ludoto *Kate21_________________________________________*Lolyta777 *Theodora_______________________________________*Go_Girl *Anastasijaki_____________________________________LivingGlam * X.Daizy.X______________________________________Pink4Ever *Velesanka______________________________________*Smilly *BurstBerry_____________________________________Offspring-Army *Esperanca_____________________________________*Ivo-na (и тие растат и се развиваат) Се надевам секоја од вас ќе си се пронајде во илустраните девојќи- јас веќе ве препознав-оние кои ги знам =) И за сите активни нови јузер-ки кои куцаат со полна пареа! Пополека ве запознавам, и баш ми е мило што за време на моето одсуство, се зачлениле еден куп квалитетни форумџики! Cheers 4 the Young Blood ве поздравувам со песнава http://www.youtube.com/watch?v=WdO85Qf4Poc
СП до сите форумџики што ми помогнаа периодов, знаете кои сте. Од се` срце ви благодарам, ми значеше многу. Ви испраќам гушки.
До Ливинг Глам, затоа што е движечки гламур. Ја ценам што подава рака и убав збор кога на човек му е тешко и несебично ја нуди својата помош и позитивна енергија. Знае да ви го разубави денот со збор, а официјално од денес и лицето со своите вешти раце. Честитки драга и специјален поздрав од мене до тебе
Специјално поздравче до Вајлд. Се надевам го направи правилниот избор за тебе, и најважно од се оној кој сакаше да го направиш! Спремај се за фрустрации од професори, пијанства, незаборавна дружба, правдање неоправдани итн, ќе си видиш самата се.