До сите македончиња што и оваа година ќе останат верни на Black-up- млекото за сончање. За мене е незаменливо и ми мириса на спомени.
Позз до -Nightwalker пријателче имаме иста цел па да даде Господ да имаме среќа со издавањето на нашата скромна поезија....стискам палци да успееме (ти барем си избрал наслов на збирката,јас сум си сеуште во двоумење) - kate21 пријателке моја мила благодарам и ти пуштам една огромна виртуелна прегратка -marama благодарам на вчерашниот муабетче Ве сака вашата Кенди
Поздрав до мојата фризерка која денес ме остави на цедило ...Барем да ми кажеше на телефон што да правам со ова чудо од коса, за да заличам на човек...
Специјален ама најспецијален поздрав до ГОУ ГРЛ. Фала ти девојко за искрената анализа И поздрав до Ливинг и Пирамитка. Одамна не сум ги поздравила овие две души. Имајте убав ден Специјален поздрав и до Мацалов, се пронајдов и во поздравот за вагите и во поздравот за ноктите
СП ... до сите оние кои се за едно нес кафе со топче сладолед внатре ... јас сега ќе уживам со неговиот вкус Еве за вас
Сп до татко ми - мажот на мојот живот I love you daddy , you are my hero http://www.youtube.com/watch?v=K9-a6c4oKik
СПД сите, на кои во моментов им е многу топло и сакаат или се разладуваат со ладна лубеница како мене А кој сака бујрум кај мене на лубеница