Морам да ги поздравам Вајлд и Трендафилка кои ме изнасмеаја со нивните незаборавни пијанства Поздрав до вас, и Вајлд нели ова последно ќе ти биде?
СП до Блонд - Си мислев дека на монитор ми шета бубачката. едит - СП и до Мимс , сега видов дека и она погоре напишала нешто слично на моето.
Сакам еден СП да упатам до teddybear затоа што секогаш поминуваме низ исти ситуации во љубовта. Но, тоа е тоа - ЉУБОВ.
Ај од мене еден СП до Теди и Марамка ,затоа што ни се старо-ново заљубени Ај ноу дет филинг грлс Љубим ве
До златните цимерки... Убаво е да делиш соба со некој странец, некој што прв пат го гледаш во животот, а истиот живот ве навел на слични патишта. Многу ми недостигаат, би идела секој ден да ги видам Поздрав и до сите оние што имале цимерки кој си ги засакале како сестри
СП до nightwalker Ти ја пуштам сета среќа (иако ја немам во големи количини ) ... За брзо се' ке се среди,ќе видиш Сега засега ти пуштам едно чоколатце ,онака колку за утеха во овие депресивни моменти
До љубовта на мојот живот,Марјан,фала за сите убави моменти и ми дозволи да уживам со тебе бар на кратко и да ја осетам убавината на животот. Те сакам
Сп до ФБИ, девојкава навистина доста реална слика има за мене, како да се познаваме 100 години Поздрав лепото, очекувај анализа од мене во скоро време СП и до цимерчето мое Дузи