А што ми надојде едно спонтано нагончиште да ве поздравам ФБИ, Ливинг, Гоу - бу, баба бу! Сеси, Спаркс, Фирлес - бидете ми троа поактивни, ви праќам екстра гушка Лудото, Трендафилка и Теди - трчачките правилни на темата за морална поддршка, кои взаемно се мотивираат а и мене со нив, а јас се трудам нив и така едно перпетуум мобиле си иде со тоа, сите убави, сите задоволни и сите згодни и неопходни на крај Лолита и Теодора - џанам, ете така, затоа што ми е мерак Мис Независна - сестра по ванила Мистери - затоа што е машко, мора да му правиме малку, ооооо, на на на Патем кај кого да јавам за бозата? Да не добиеш шамар и сцена несакајќи а? И last but not least, Лилит и Росоњерка - не знам кај која од вас двете да го пријавам, припазете си го еј Ај толку за денес. Бидете ми здрави и убави, ај што убави кичести бои ви наредив, признајте Ау да и до мувава која ме ремети. Ако ја заплескам, тост од 7мица има да и биде неисполнет сон
СП бек до Пирамитка,јас еве се мачкам со млекото,ајде и ти ,па после да се гушкаме И до Мистери... Чисто пријатељски,да не им паднам во око на Лилит и Роси И ете СП и до нив две. И ајде доста ви е.Eве една гушка за сите
СП до Elennaa Ах што ми направи со тие сликите таму во "Што ви се јаде во моментот" Ќе неможам да заспијам вечер мислејќи на пици, сладоледи...
Eх Мацо Мацо, јас не да уживам, туку можам со денови да си ги тинтрам ноктите. И да фрлам пола плата за лакови и реквизити за нокти. Ама не сум знаела дека тоа има врска со знакот.... И јас сум вагичка. И поздрав до сите вас ВАГИЧКИ (кои сакате да се лакирате )
Поздрав до сите парови на форумов, без разлика дали се хетеро, хомо или би Камон барби летс гоу парти http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis5 ... re=related
Фала бејб , поздрав и од оваа вага до сите останати ... Море ,ај до сите феминки ,да нема хороскопска дискриминација ,лошо е по здравјето хуху