СП до сите феминки на кои им недостигам...мене сите ми недостигате ...ме нема и ќе ме нема...проклето раб. време, дома сум во 18 ч. што попрво... се` ми е во трчање и во трка сум со времето Ве читкам и ве сакам, немам сили да пишувам, затоа само ќе ве лајкнувам... ама само привремено додека влезам во шема... Лав ју олл
сп до BLOND! многу и е фенси мушичката во потписот, јас па уште пружам прст да ја утепам стумичка работа!
...до мама, тато, баба и дедо и им посакувам убави соништа (кој знае во кој сон се) и секако до брат ми да остане малце подолго надвор даможам да последам повише на феминаа..xD
Поздрав до the one and only, fresh&jazzy, cool&gorgeous, funny&witty ДАФНИ И до Мерлин МонрОУ, да не мисли дека ја игнорирам, пошто ама баш ич НЕ! И да, тепај комшиите, враќај се овде, јеси ли чула?
СП ... до Масноли , ФБИ, Милки кенди, Мисс шмизла независна, Жапче, Мерлинка, Фемина 90, Јулле , Енца, Оффспринг Разумни, свесни, девојки кои знаат да мислат само и само со своја глава ...
Енормен поздрав до Gordana10! Не само што ми се допаѓа интересот кон антика, туку и тоа што има познавање кон ова прашање. Браво. Сум сретнала доста будали што знаат да наведат само име на крал и притоа ништо за нив да не знаат, а себе се нарекуваат луѓе со длабок интерес кон археологија и проучување на антички народи. Yeah, my ass. Да не го уништувам поздравот со пцовки, ќе си кажам уште еднаш браво.
И да грми и да роси, Георгина патот тука секогаш ќе ја носи. Премиер да биде и Грујо и Бране, на форумов членка за увек ќе си остане ...Ми недостигавте и вие жени
Специјален поздрав до lovely91. Многу ми се допаѓаат твоите мислења. И уште еден СП до MacaLove. Еднаш ја поздравив,ама изгледа не прочита.