Бројчето !!!! Ми недостига, заедно со нашите муабети во доцните часови и трач партиите за дечковци или било што ... Те замоЉавам Бројке, чим го видиш постов да си го седнеш га*от пред комјутер, т.е пред фемина.
СП до ehrgeizig123 СП до Нејтири се надевам денес подобро си СП до Багуфче, драго ми е што се среди се СП до Дејана.М многу си ми интересна ама се се прашувам од каде си
До сите дежурни сеирџии на Феминава, ве поздравувам срдечно со нумерава http://www.youtube.com/watch?v=wmE6N8Cn ... r_embedded Ова е Бангладеш, аххх, у депресија ќе паднам на оние ниските тонови Ќе плаатам во ќеш
Специјален поздрав до свеки , вчера бев кај син и и заедно си читавме на фемина дур тој не беше тука Ја поздравувам и Теди , еднаш не ме пофали ни рекла браво Душица .. Се надевам дека ќе го дочекам тоа еден ден СП и до Плавуша од онака
Налетав на сликава.....па сакам да ја искористам приликава да упатам еден Специјален поздрав до Гоу Грл Покрај неа (само без сликички) ќе бидат поздравени: Џули77, Марама, Лолита, Сесилија и Дафне.
Не е доволен лајк, затоа повратен поздрав и една силна силна за милата ми Енца Од Катето накај 23 И до Спаркс, затоа што се сети да праша зошто е 21 уште, и до Лолита, затоа што и мене ми фали
СП до сите кои обожаваат да се лакираат, да експериментираат со лаковите, и кои си купуваат по милион различни лакчиња!
До девојчињата кои се тука за мене, кои се секогаш подготвени да ми дадат убав совет и да ме ислушаат кога ми е потребно Девојки....само фала, најискрено и од срце. Само толку имам да ви кажам, фала.