Ок, ... Пошто знам дека немам баш дискутирано за античката ни "наша" историја Е па возвраќам со еден СП до тебе ГОРДЕ СМАЈЛИ Може така да те викам ?
Џули имаш ти познавање,забележав само не разговараш многу на таа тема и можеш да ме викаш Горде, зш да не можеш сите така ме викаат тука,Горде, Горданка, Гоцо, кратенки се знае дека сум јас,ептен видливо добро не е Гордано во лутина И Сп до Вики,Ливингглам и Карак ја нема нешто
Сп до The Nicest guy on Earth... Nightwalker! Сигурна сум дека ќе ти се допадне песнава, и дека ќе ти служи како мотивација. http://www.youtube.com/watch?v=o46GaCRkLy8
Cп до блонд, нека и е лесно породувањето Aјде да не израдуваш со убава вест, да го подновиме форумов, со уште едно мало Cреќно!
СП до сите девојки на форумот Сите сте посебни.. Како делови од некоја сложувалка,која споена го гради милото ни форумче И да знаете дека тешко е без фемина! Од искуство ова, со моите 5 дена отсуство го тврдам ова. Оваа со апаратот е Љубам
СП до Бланка, Офи, Пирамитка, Мимс, Мисче, Спаркс, Лолита,Лилит, Трендафилка, Горде, Росоњерка, Енца, ФБИ, Сефора, Штрумфетка, Сексилејди, Баге, Дузи, Смајли, Лудото, Марама, Мерлин, Алиса, Карина, Ла чика, Есперанса, Џули, JuLleE, Ливинг, SunFlower94, Теодора, Тедимече, Волфче, Мистери и сите други кои ненамерно ги заборавив, а знаат дека ми се многу драги + Мистери(по грешка да не го направам пак девојка )
До видеото на Трендафилка, шеќерната паста на Лилит, диетата на Ирена, мишкодигачот... пак на Трендафилка, видеата на Марли, колачињата на Старфиш, ... Форумов е едно прекрасно место
СП до Марама и Пирамида. Две прекрасни женишта кои јас ги обожавам како и многу др на форумчето наше најубаво ама сега ќе ги поздравам само нив затоа што сакам мнооогу да им се заблагодарам. Фала девојки Прекрасни сте