Сп до сите феминки Овие неколку дена ми недостигате, имав многу работа и морав да помагам за свадба , па немав време кога да се укл Најспецијален поздрав до сите кои денес се на свадба Ви посакувам да си поминете најубаво
СП назад до Денсинг И еден гоолем СП до оние кои сакаат соба-ормар мојата неостварена желба И уште еден СП до сииите форумџики, имајте прекрасен WeekEnd
Специјален поздрав до СПАРКС и долгометражниот филм вчера шо се осмисли, и чотеко шо че го јадиш ако по сладелод пак ако акниш ај ај До Сесилија да ми простиш пуфче ама морав да те поздравам и да те гушнам, и да ми извиниш вака До Пирамидлето, исто така пуфче едно убаво До ФБИ модерната те мислев дали да се стижам како тебе рамно И до Озбилна жена, Анатх и Неса, сакам да бидам јака и силна женска како вас за некое време.
^ и се среќни што биле во тој ред Сериозно ич неќам големи цицки, колку сум среќна што господ ме ставил во друг ред Поздрав до зависничката на чевли Марама. Поздрав до сестра ми Независна. Поздрав до Алиса, една од најмилите девојки на фемина. Поздрав до ФБИ, девојката со најубави ноктиња Поздрав до паметната и секси правничка Боа. Поздрав до Лолитка, ми недостасуваат нејзините постови, а и среќна сум што си е вработена. Поздрав до Оффи, очекувам догодина да те видам пак во војничка униформа која ти стои перфектно Поздрав до Пирамитка која ќе ме шета низ Париз. Поздрав до Старфиш која нема да е тука следниве месеци па навистина ќе ми фали нејзината креативност. И поздрав до сите девојки кои вежбаат и се хранат здраво па во август некаде ќе си ги покажуваат затегнатите телца на плажите ширум Европа. И да има малку стомаче, бутче, малку целулитче, спојлерче не е страшно, пак сме си убави жените како и да е
специјален поздрав до сите кои се спремаат да се напијат кафенце +2-3 цигари дома на балкон ,додека размислуваат за вечерното излегување.
до сите што сакаме што побрзо да помине времево и да одиме на одмор http://www.youtube.com/watch?v=-xyjRpCbcQE
СП до Плавуша, Ангел 92, Офи, Старбакс, Најтвокер, Жапче, Лав, иии до сите други прекрасни женски овде.
СП ... до Блонд и нејзиниот и наш бебуш кој се уште не сака да го види светлото на денот и надворешниот и реален живот ... изглед му е убаво таму кај што е скриено и на сигурно СП ... до ФБИ ... убава девојка знам со сигурност , но пријатна, стабилна, нежна и своја.