сп до мечето п.с. може и јас на гости еве се спремив воедно да го искористам патувањево и да ги поздравам виножитка вики горде хипица марама пирамида мама блонд штрунфета мерлинка и ок знам дека сега читаш и викаш еј мене не ме поздравила карак е баш тебе ти праќам
Најнааааааааааааај ама наааааааајспецијален поздрав до Жапче Те сакам, озбилно .... Најмногу Ма, те обожавам бре!
Специјален поздрав до сите од Пирамидата Ми рече да ви кажам дека не ве заборава И не се секирајте што ја нема, си ужива во балгодетите на не толку честа пристапност до интернет.
Специјален поздрав до: Дејзи Спаркс Мона Мацаљубов Плавуша Лов Жапче Ангел92 Денсинг Куин Багуфче Вајлд, и другите кои што го прават четот поубав
Енрике како штафета е, пола форум го пројде . Таман ми помина редот вие пак ми правите лиги Ајде и јас да поздравам некого Јас се викам Ирена , учам при о.у Фемина и сум III 3, сакам да ги поздравам модераторките и сите другарчиња од одделение, сите фанови на Енрике и сите поранешни фанови на Рики Мартин, кои сега кога ја знаат неговата сексуална ориентација не можат повеќе да фантазираат секс со него
Специјален поздрав до Теди мечето, фала ти Теди што ме остави без сон, до 5 сабајле симнував фризури за симс :geek: И поздрав до Штрумфета која исто така ме остави без сон и ме разбуди во 9 Ама ако, +1 на листата запознаени форумџики
Имам мерак да ја поздравам Жабче, некако ми е многу по кејф, алал да им е на мајка и татко и што такво прекрасно женуле си имаат по дома... Еве си жабо, те најдов јас тебе, не ми бегаш Спојлер Ти го најдов и идеалниот партнер, али ај ќе си молчиме П.с.
СП до тие што се ВЕЧНО гладни, ПМС или не што само си јадат нешто било грицки, благо, сендвиче, чипс, мора нешто да се има во уста. Спојлер Да ве настрвам сега јадам чоколада и сок пијам.
Като, мори Като Катакомба, фала ти за поздравот, огромен поздрав и до тебе.. макар што изгледа деновиве расположението, ко што те читам, тука некаде ни е тужно-ружно, скиселено јогуртче . Најубава ух! со душа чекам да ме запознаеш со овој идеалниов мој жабурчо чунки... убаво ќе ми дојде денеска и утре и задутре и... ју ноу ват ај мин фала ти за се’, ама обичен човек, уште по..обично женче GarpovaV хелоу то ју ту ! .... http://www.youtube.com/watch?v=bPNIt6vVxXk лош е денов, или само мене ми е лош?
... денес родените чеда божји Кате23 и Лудоријата21 . Секое добро, сите убавини, витки тела и пауза на брчките. ... Најтвокер, онака се загледав кинеско-цртани филмчиња и како тебе да те гледав кај што си играш со вртимушки. ... Теодора, зашто се чувствува нејзиното отсуство. ... јарец6, турската серија да биде неповторливо совршена. ... Жабурче, за да и се подобри расположението. ... карак, летово да донесе нови фотки од прекрасната Струга, нели? ... КрејзиЛејди, да и се погоди црвената боја. ... Хипи, да се врати, све и је опроштено. ... Марли за прекрасното видео.