СП до Плавуша,Марама,Ангел92,Денсинг,Лав,Гарпова,Жапче,Старбакс,Спецификоне,Смајли и други што знаат дека ги обожавам,а сум ги заборавила. :geek:
СП до сите што уживаат во тенис кога Надал е во кадар. Сите барем еднаш сте го виделе како ги вади гаќите, да не се лажеме.
До џезерките Дафни и ФБИ. До рокерот Мистери. До љубителката на класиката Ливинг. И до сите што осетија земјотрес вчера
Поздрав до пирамидава над мене кај забега девојко, пушти абер да те гушнам реално....а ево ти виртуелно
СП до епицентарот на земјотресот кој вчера го дрмаше Скопје во доцните вечерни часови.......та та та тааааам ПИРАМИДА! СП до девојката за која без никакво двоумење ќе кажам дека е совршена во секој поглед.....или што би се рекло девојка со “фулл“ опрема.....та та та тааааам ДАФНИ! (или како што јас, непознавачот на француски љубам да кажам- Дафне)
сп до сите оние што би го мавнале со јајце цар Cамоил, вреден милион и пол евра, направен од врвен мермер ! 1 и пол милион евра, таман да се изгради некоја зграда за социјалните случаи
Специалка до сите кои се смеат ментално во моментов http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV ... re=related
До баба ми Абе срцка е, до ден денес мислела дека претседателот ни се вика Иван Трагично или комично ,неможам да се одлучам. Не е таа крива кога го даваат на ТВ еднаш годишно ,во време кога спијат а баба ми си ги музе кравите. А и кој фактор е тој во државава кога е ''невидлив''. Забегав офф. Поздрав до баба ми која секогаш знае да ме насмее
СП до братучетка ми моја, срце е, многу си ја сакам! И до сите останати кои сакаат животни и се за нивна заштита!
До Sephora Tолку зрели размислувања и ставови, приземјеност која ме фасцинира и стил кој ми го одзема здивот. Ти се восхитувам
Позз до сите што имат добиено и им се иде да згазат некој под нозе... А и поздрав до сите што 1000 пати имаат добиено прашање од машкиот пол И како е тоа,ти тече многу како од чешма?
Епа и јас да си ја поздравам тетката од Канада со црвениот куфер, што особено ми е мила кога ќе станам после подолго седење, со песната: http://www.youtube.com/watch?v=ixOR5OQyv-k