^ и мој, и мој !!! Еве поздрав до Tеодора и Велешанка и сите обожаватели на звукот на Мјуз. едит: и до моето ТедиМече да не губи лесно живци, хејтери СТОП! Лив ас алоооооун!!! Човек да не може да ослаби на раат, бреееј!
Да си го поздравам друштвото на чат : GaprovaV, Starbucks, Plavusa.17, Specificone, MacaLove...и сите останати.
И јас си го поздравувам друштвото од чат кое го нема повеќе , ах интересни ноќи и утра беа тоа, имаше смеа
СП до Тренди која ја сонував ноќта како му била швалерка на тато (а впрочем не ја ни познавам) Само сум видела дека му ѕвонела на мобилката била потпишана Тренди и имала црвена коса на сликицата. И мене толку ми требало. Сум рекла - аха оваа е таа од форумот Хахаха просто неверојатно, но не е чудо - скиснав на форумов. Сигурно 4-5 часа поминувам дневно Али не е битно...битно Трендафилка ќе ми стане будуча макеја
Поздарав до сите девојки на форумов иако сум втор ден со вас, а се чувстувам како да ве познавам цел живот!
СП до они кои постојано ме подржуваат и сите останати феминки Starbacks Lilit esperance Lookmira56smilly zap4eFBI BoaVitakate21 Crazyladykarak LivinGlammilky-candy Sesxyledy
Спојлер Love 23, немора на 5 минути да поздравуваш И немора да ги симнуваш сликите па така да ги прикачуваш туку директно од интернет. И големината на буквите. Зашто иам чувство дека мира56 е твој профил? Ќе мислат дека сум мрчатор. Не дека се далеку од вистината. Сакав да ја поздравам Росонерка, ФБИ, Боа, Мисс и сите други што ставаат извондредни комбинации во Модни критики. :geek: