СП до сите диеталки во темата, а и до сите девојки кои не подржуваат. Многи ми значи тоа! Еве еден бакнеж до вас девојки .
Денес сакам да ги поздравам сите супер-мамички на форумот и да им честитам за новороденчињата, забележувам дека ги има многу Не се сомневам дека ќе бидете исклучителни родители какви што секое дете би посакало!
Позз Miss-Independent секогаш ми се допаѓаат песничките што ги постира во темата Што слушате во моментов? Позз back 1209 секогаш сум овде за муабет,совет,смеење ..си знаеш А и позз до сите на кои им е преубав и пресладок овој сурферот од спотот http://www.youtube.com/watch?v=E3EMcHbt ... re=related
СП бек до Кенди ,ама на квадрат. И за поздравот и за траката. Го обожавам човекот.На Гета мислам,мада ни сурферот нема лошо да ми дојде
сп до сите нас кои животна цел ни е да се омажиме со богат скопјанец и да почнеме да се декларираме како скопјанки :roll: http://www.youtube.com/watch?v=_LnM3ey7uVI и до сите на кои денес "не им се сите овци на број"
СП до ГарповаВ. Ти ли работиш во маркетон до мене а? Тоа го заклучив по сликата која ја беше поставила Мерлинка наша во темана Ми личи на..
СП до сите што им е преку глава од мизерните наградни игри со лајкови на фејсбук Ајмо награди за најдосадните и најбесрамните Отоци значи, па ти објаснуваат прво на страната па на сликата Лузрс ГЕТ А ЛАЈФ! ... И тоа луѓе што ги познавам, што не ми е згодно да ги бришам паѓаат на толку ниско ниво. Ме терате да бидам лоша девојка и сите да ве мавнам од френдс, срамота бе Ако чекате да идете на одмор од собирање лајкови, само можам да кажам срцки сте
Нејтири Џули и озбилна жена Се чекаме утре знаете каде. Другата Џули од диеталките, не знам никот точно како сака да и биде изговаран, се извинувам ако згрешив Марама трендафилот цвет цветосан. Мерлин Монро Жапче И најлудото суштество МисНезависното, абре понекогаш ми иде да те стиснам и изнагушкам да не знаеш што те снашло Вин Виножитка Ај за една вечер доста сте.
СП до сите оние ... кои во последно време слушаат гласови, а не гледаат лица.... Спојлер кога зборат на телефон! Спојлер
До сите оние на кои им недостигаше моето форумско отсуство...ако има такви И до сите оние кои мене ми недостигаа...а има такви