Еве поздрав и до тебе Јас се имам упознаено со една лезбејка бразилка бомба е, па ако идам може да пробаме Поздрав до сите што се „палат„ на убава жена
^ Поздрав и до тебе за убавите жени, и до сите што повеќе манијачат женски отколку машки Спојлер Вечерва се запознав со еден Давид од Босна, ми даде фејсбук ама јас му се правев нешто лута, се изгасив од покер и го аднав, ама го нема да ме прифати А профил сликата дечкото БОМБА, му викам сигурно си некој стар манијак, а он ми вика јел ти знаш од чега ја живим, професионалан манекен сам! Цепки е дечкото. Туку јас си се расприкажав, а уствари сакав да кажам ако му се игра на некој бујрум
Ооооффф мајкооо Колку само си се пронајдов. Сакам благо сега одма, а уште повеќе сакам некој да ме чешка ама нема !! Поздрав Ш !!
СПД crazylady Linn1,esperanca, Plavusa.17, Lov3, Gordana10,Monna.Monna..иииииии teddybear што ужива во благите мои....ајде девојки да ве частам за 4 годишнината од мојата врска.. иииииии сите останати феминки ги частам.....
Поздрав до сите кои секогаш кога ќе поминат на влезот на ГТЦ се лепат за излогот на продавницата за чевли Албатрос и манијачки ги гледаат штиклите ...и до сите кои барем еднаш (ако не и секогаш) влезот на гтц од кај холидеј ин им е место за чекање а додека чекаат им се восхитуваат на чевлите во продавницата
До сите оние што ја имаат омилената песна за рингтон и не се јавуваат на мобилен по 1 минута затоа што ѕенѕаат на истата
Спаркс јас ја имам оваа и секогаш се радувам кога ми ѕвони телефонот http://www.youtube.com/watch?v=olB672Mp0Uo Оваа прилика ја користам за поздрав до тебе, до милото Лудо, до Пирамида, Сесиот, ФБИ, Гоу Грл, Марама, Мерлинка, Љубам... повеќе следниот пат
А да ми простиш, јас го гледам телефонот, демек - кој е овој? Неее знам кој ми се јавува! Чекам, чекам, а уствари правам инспектор Мамли очиња дали некој ме приметува и со прстињата скришум си мрдам на песната Поздрав до тебе лепото!
Сп до сите кои денес планираат да се бањаат т.е. капат И до Жабче, до Марамка, до Пирамид...... И сп до сите, па неморате да се бањате за да ве поздравам, затоа сп и до сите кои денес нема да се бањаат туку само ќе си шприцнат дезодорансче
Озбилна те поздрави но пак од срце ќе го направи истото. Душо и ти си тука си ми ти Сп до Жапче и Кате
Фала Кенди, поздрав и до тебе. Патем, јас ќе ја земам тортата, за Гоу нека е кафето, ама да ми даде пола Послужи се и ти