пецијален оздрав до сите заљубени (читај напалени) девојки сите што сакаат да се освежат на пеколново време со или пак со ладно Не сум ве заборавила, само немам многу слободно време.
Специјален поздрав до дружината од Чет, до сите вас феминки! Се читаме за едно 10 дена. Здравје боже! Јас одам да се одморам, нема смисла веќе .
Блонд, поздрав назад. Да го цункаш малото, речи од тета БиЈу ти е тоа. Кока-колата беше ладна, таман каква што сакам. Ах, шо убаво ми дојде. Сп до Дузи.
Поздрав до жените кои не носат градници!!!! I am attending National No Bra Day! You? http://www.facebook.com/event.php?eid=183929354980205
СП до Карина! И благодарам за прекрасната анализа. Навистина пријатно ме изненади СП до Ливинг, за откривањето на 7days кроасаните со двоен фил
Поздрав до сите Феминистки! На ова топло време мислам дека на сите ни треба ПЛАЖА ПА СИТЕ НА БАЊАЊЕ од менеее
СП поздрав до оние кои уште не се отидени на одмор и времето го поминуваат со ФЕМИНА еве ви па уживајте! ]
Сп до сите што си ја мразат сликата на пасошот Спојлер Ако навистина изгледате како вашата слика во пасошот, под итно ви треба одмор
сп до сите матуранти и не се нервирајте ако после нема да можете да ја отворите страната матура.гов за резултатите да си ги видите тоа се случува секоја година
СП до оние кои не се појдени на плажа, базен и тако даље ова лето... Спојлер Инаку мене ич не ми с еоди...не нзма шо ми е...