СП, а воедно и честитки до сите кои денес си добија убава информации за официјално положени предмети на државната матура, и со што ставија крај на еден важен период од нивниот живот. Ви посакувам и понатамошен успех!
... Blond, дадичката моја. Сакам накратко само да се произнесам во контекст со поздравов. Во план имам да распишам референдум за твојот аватар. Редно е да го замениш тој дебел, целулитен и мегаломански мешок, стомак, курем, меф, ЦАЦКООО! со една убава, мила, нежна, фамилијарна фотографија на мајка со дете. Ах, колку романтично, светски и реално! Дај го бе теткиниот ваму, напрчи го, да го видиме, да летаат евричи, не? Спојлер
Најспецијален до Сеси, многу си ми интересна кога те читам како се плескаш секакви креми и се „тафриш‘‘ по цели денови
Сп до оние што сакаат пуканки. Спојлер Хм, случајност или не, изедов исто толку пуканки од истата чинија.
Ar' ya talkin' to me?!? Поздрав Најубава феминке и ако дојде работата до петиција за да те прогласат на феминава за најубава засекогаш, пошто 2010та помина рачунај на мојот потпис Еден огромен и весел поздрав од барата и моето друштво упатувам и до blueeparadise и пеперутчето.93 што ти го лајкнала поздравот, а и пошто го лајкнала поздравот на blueeparadise ...
Сите феминки што не можат да си го приберат деколтето кога се во ПМС! Денес мислам дека ми побегнаа од прслук, едно стопати
Позз до сите на кои им недостасува сестрата/братот ..мојава ја нема само 6 часа и веќе ме недостасува а каде е цел месец без неа Самата помисла дека утре наутро кога ке станам и ќе нема кој да разбудам со моето тропање ме прави тажна..
поздрав до Марамка Пирамитка Алиса од земјата на чудесијата Кенди Mис Независна ФБИ Tрендафилка Љубам Ливинг Виножитка Мерлинка Жапче И за Шилеа дрвено прстенче