СП бек до Роси И еден НајСП до Озбилнажена, и извинување што не сум вратила на поздравите, нека не ме кара
СП до Офи, со едно карање Ти дете знаеш да се смееш? Ајде на следната фотка да видам убава насмевка на лицето, многу убава уста имаш, ама не ја користиш за смешок
E па СП до „демек“ кривите заби на Офи, ама не верувам оти тие те тераат да изгледаш така строго и смуртено И јас не сум се сликала никогаш зината, ама на сите слики имам баш ваква крива линија и едно дупче на образот Значи СП до сите што така се смеат
Виножитке моја драга да знаеш колкава насмевка си ми развлекла од срце ти фала да си ми жива и здрава, сакана и љубена од среќникот кој те има . Како може Озбилна тебе да те кара Сп и до Трендафилка да ми ја поздравиш и мама и да и кажеш Озбилна ми кажа да си продолжи да си гледа турски серии и ич да не му ја мисли И јас ја гледам понекогаш бунтовничка и ич не му ја мислам
Позз back до happygirl и rossonerka И сп до crazylady,marama и Nightwalker прекрасни сте и такви ве сакам
СП до сите кои се шлапкаа во водите на езерата, базените, реките, потоците, кадите и сите останати вирчиња.
С.П до сите што НЕ глумат дека виртуелно ве сакаат, јас нема да ве сакам ќе ве љубам и ќе ви го почитувам тоа што сте такви како што сте!
СП ... до силната и неприкосновена жена мачка Теодора ... Постот кој го напиша во СДК ко да сум го пишувала јас од а до ш ... со мал исклучок за сончањето Ах, езерото ...
СП до mims-89,не се давај девојко,главата горе И до сите оние кои биле некогаш силно вљубени но останале разочарани.(Не грижете се има и подобри)
И јас те поздравувам Џули ова со кет уоман ми годи само ќе треба да набавам нешто бааги разголено и припиено да сум со стајлингот на Хали ускладена, . И немој тажно да го гледаш езерото оддалеку кога можеш да му се радуваш од блиску, .
СП До сите кои ги сакам и секојдневно ми покажуваат дека ме сакаат... Оние кои се покрај мене и тие кои не се, оние кои ми недостигаат и оние кои ги почитувам... Чуството е прекрасно кога ќе ги гушнеш искрено оние без кои не можеш и за кои би направила се.
до дечко ми појма шо немам кај скита цел ден, де ваму де таму, ко сијамски близначк и се со тие другарите негови
СПД сите кои сакаат да бидат на местото на женската во спотов http://www.youtube.com/watch?v=gv9hrQzU ... ideo_title Спојлер П.С. знам дека претерувам со Енрике
СП до сите оние кои сами си ја креираат среќата и чија среќа не зависи од никој друг туку од самите себе!