СП до: *Ливинг, затоа што сум ја сонувала. Јадевме 7дејс со дупол фил (до каде отиде мојата опседнатост со храна). Позитивец си девојко, но истовремено и голем реалист. *Теодора, понекогаш се чудам како девојкава знае така фино-лепо да ни ги сервира работите во мислењата *ДушицаСк, моментално би сакала да ја имам должината и формата на твоите нокти *Ла-чика, имаме слични вкусови во поглед на модата. Многу би сакала да видам твоја слика во модни критики *Гоу, генерацијо поздрав! *Џули77 денес ме искара без срам и перде *Карина, многу би сакала да ја запознаам *Дузи, е ова ти е дете- генијалец . Браво за размислувањата! *Жабче, мислењата- да ти е марак да ги читаш. Склопени, за да ти ја доловат вистинската слика. и за крај СП до *Љубам, онака, неколку дена и ги манијачам албумите по нејзините профили на социјалните мрежи. Браво девојко, е тоа е талент
СП до Лилитка дека ќе ме земи на одмор само ако посакам Јас сакам ама не одам оти многу строго ќе ме држи таму Мимс-89 интересна девојка, едно време имавме многу слични аватари така ја приметив и од тогаш ја читам редовно
до Катакомба, не сум те заборавила, не зборувај така, ццц. и до Нејтири лепотава што ме претрка со мислењето
Позз до веселото Nightwalker-че весело весело ... и мене ми ја пренесе позитивната енергија http://www.youtube.com/watch?v=2iC8CRKx ... re=related
Поздрав за куклено слатко, ко барбиче, па ги дува ноктите налакирани Прцла мала, ќе и ги испапав прееска ноџенцана . СП до баба што успешно влезе на Скајп пркеу мои телефонски инструкции за да може да се слушне ехее онаму на северозапад .
Јас ја поздравувам Жабче, оти нејзиниот коментар во Индијанскиот хороскоп ме насмеа и потсети на една случка, слична на мојата. Ама во мојот случај, личноста што ме нарече така беше суредена од сокол
Специјален поздрав ама од оние најспецијалните поздрави, за сите оние што би сакале пак да се деца. Јас играв жмурка вечерва на улица, и две дечиња се скараа за едно девојче, ја сакаааш затоа намерно не ја плукна, ја сакаааш, не ја сакам беее, ја сакаааш беее, ќе ти бидам скар бе ... а јас место да ги смирам се размислував дали и јас бев таква фуфица како мала па и за мене да се карале? И сфатив, па да, бев Се шалам. Детството е совршено, бесценето, ех да ми се врати. А да видите како коњ како скокав на школка, живи срамови, ама гајле ми е. Често си играм со децава, и не нема да прекинам ни кога ќе имам 30 години. Тенку на внимание, Поздрав до сите што секогаш ќе бидат деца во душите.
спд сите оние кои го слават овој денешен прекрасен празник и кои едвај чекаат да си пивнат утре вечер
FBI Прееска едно пола саат се ѕверев во монитор како чакната. И ако некогаш ти дојде при раце филмот, занемари ја тортестата шминка кај убиениот. Па не сум ја крива. Ти им викаш купете ми восок за коса, они ти даваат паста за коса.
СП до сите што не знаат како да одговорат кога некој ќе ги праша: What's up ? Олеснете ми и кажете ми дека не сум единствена.