Се приклучувам кон поздравот! Лани на темата Скопје вс Провинција се појави една од толпата Плавуши што ревносно го бранат Скопје и тврдат дека провинцијалките им ги земаат дечковците, па ме потсети на една личност. Затоа во таа чест, ги евоцирам спомените, и титулата на Алисија од грдата Лети и ја доделувам на сегашната наша Плавуша17! Дали се сеќавате? Јас студирав 6 семестри блаблабла. Многу ме потсеќа на Плавушата наша, плус, па и плавуша е
Само што тргнав да ја поздравам Плавуша и ќе го пишев истото - дека имам чуство дека историјата се повторува - лани не окупираа батките на една плавуша, сега таткото на една плавуша, па да ви кажам забавен е форумов Ама не, нема да ја поздравам неа. Ќе ја поздравам Лилит затоа што заслужено е со поинаква боја на форумов! Воочлива и да не беше обоена, а тоа не секој може да го постигне така природно Поздрав до тебе со омиленото ти термитче и благодарам http://www.youtube.com/watch?v=u-62vIVzd_E Лилипутпут!
Поздрав и до тебе лепото, и до FBI, еве вака да си се собереме на некоја охридска плажа и да шмекаме мажјаци уз оговарање.
[mod-navredi:3ocop1q5][/mod-navredi:3ocop1q5] И искрено, најискрено сакам да ја поздравам Енца, зошто не е како рајата, се издвојува. И Јојоба, исто и таа. И Изабела и Маца.
До Оффспринг и нејзиниот инспирирачки потпис, кој го користам како одговор на повеќе работи во последно време
Јас ќе ги поздравам сите форумџики (ако има) на кои им годи оваа жештина, што го сакаат летото и на +40
СП до Пирамид - соседот. Ма ќе ставиме појачало и нек се продужи звукот преку Топана, Шутка, па накај Тенеќе маало и нек се врати назад. Па преку Бутел и до Железара нек чујат!
... оние кои и кажуваат нешто на форумџиката над нив, а штотуку и ја избркаа да манијачи млади девојки со кратки здолништа, тон шминка и длабоки погледи... ... и сите со симболични плави моменти.
Jaс сакам да ја поздравам Саја. Иако никогаш немам ништо постирано во Модни критики,редовно ве гледам вас сите таму и сите сте прекрасни. Но,Саја ме остави speechless. И ефектот на сликата,и ти ..