еее....задраво есперанца тука сум и јас малку на одмор.....фала за поздравот поздрав и до тебе... секако и до линн убав помин во Охрид...
Doozy Многу разиграна, весела личност.Нејзините мислења секогаш измамуваат насмевка на моето лице и ме полнат со позитивна енергија
Поздрав до братучетка ми, со која цел живот сме најдобри другарки и како сестри, да не речам како газ и гашти неразделни, све најубо во животот и со среќа да и е, денес и утре се мажи, а јас сум во странство и нема да бидам со неа на еден од најбитните денови во животот Ќе полудам денес и утре, криво ми е до тука и назад! Ајде ќе издржам .... Поминаа одма годините, ништо повеќе нема да е исто :/
Специјален, летен, жежок поздрав со по едно коктелче до Мимс, Штрумфета и Лакримоса (да не биде тажна заради пропуштената свадбата). Ајде, ќе одиш на мекици.
сп до сите кои во моментов би сакале да земат 2-3 кила бензин еден кибрит и да запалат неколку неодговорни, одвратни личности
Еве јас бидејќи сум нова ..ве поздравувам сите феминки... http://www.youtube.com/watch?v=kK42LZqO0wA Hello!
Еден специјален поздрав до сите мрзливи девојки, кои ги мрзи и гзето од кревет да си го помрднат, и кои во кревет би останеле и цел ден