СП до Расонерка, Сефора, КрејзиЛејди, Лакримоса и Жапче. Имајте убав ден вие и сите останати Феминки.
Трендафилке пријатно сум изненадена од твојот поздрав .Ворзвраќам до тебе и Хипица со по едно ладно Да се разладиме на овие горештини, ох ох.
Сп до сите на кои им фали песнава http://www.youtube.com/watch?v=jPH23vISDwM Ајде бе,не бидете лоши,да им кажеме на А1 сега и така немаат што да даваат,нека даваат Серанови
СП до сите поети и поетеси на форумов! Не сум ја зачитала озбилно темата Ваши лични дела досега, ама кога седнав... УАУ, мислам УАУ! Колкави таленти имаме еј. И моево признание е мало за тоа што тие заслужуваат, треба минимум печатење на сите дела и место во историјата. Да се ценеа таквите луѓе кај нас, далеку ќе бевме, светлосни години подалеку. Прекрасно. Се воодушевив, морам да признаам. Едит : Крејзи, сигурно ќе се видиме некаде во гужвата. Поздрав и до тебе, ти завидувам затоа што четири дена пиеш пиво.
До Ози, зашто е добра душа, ама сепак треба да и се удри некоја воспитна зашто многу си ги зема работите при срце и запаѓа во депресии. Ајде насмеј се ... никој не заслужува да е толку тажен !!!
Јас си ги гледам секој ден. Ги даваат на ТВМ. Сега почна петтата сезона. Спојлер Наша телевизија е Поздрав до сите кои уште гледаат Серанови! Иако не вервам дека има такви.
Фала за добрите мисли Теди, но знаеш ти многу добро дека не се баш едноставни работи оние што ги земам при срце... Го надминав времето кога ситници ме погодуваа, добив еден ама вреден удар...