сп до Oфица, потписот и е мада-фака вчера ја гледав онаа епизодата за шептач со кучиња, се превртев мајке ми, како ми избегала од прсти
До Росоњерка! Денес си најглавна ѕверка, а јас само ќе ти шепнам дека денов е посебен и од една друга причина за мене...убави луѓе се раѓаат на 19 јули Пошто си главна ѕверка денес, и си краЉица for a day and night, комотно журката од СДК може да ја направиме во твоја чест, шо викаш а? Онака феминска Роси журка - и јас од се срце ги канам сите. Мрчења и намрштени фаци не примаме. На влезот од куќата секој задолжително мора да ја облече својата најубава насмевка и добро расположение, инаку јас - главниот организатор, тепам со тоа чудото за чистење базени Абе уште да најдевме куќа со базен?! А молим. Хир ит из. Вака некако си ја замислив куќата
Ја отворив темава и сакав да ве излистам сите и да ве поздравам, ама неможам, многу сте....премногу! Ќе треба до вечер да пишувам затоа само ќе кажам вака: Поздрав до - сите со кои сум разменила по 2-3 збора на форумов и надвор од него - сите чии постови ми се допаѓаат и до оние на кои им се допаѓаат моите постови - сите кои несебично го споделувате своето искуство, делите совети, кажувате мислења, давате критики и пофалби, пружате утеха Животот без пријатели би бил најсурова казна за било кој, без разлика дали се реални или виртуелни....оние вистинските пријатели се секогаш добредојдени во мојот живот
сп до мама блонд и нејзиното мало, хипица, теди, марамка, горде, викиче, штрумфета, пирамида и сите летно расположени цуци
A very special hello to the beautiful, one and only, as everywhere in the world they will call her FBI, but we call her ФИБИ а до вас останати, бидете поздравени зашто мистери ОЈДЕ да се плиска у охридоН
СП и до тебе Мистери. Се увери вчера колку сум културна. Прва се поздравувам (У поверење девојки, овој Мистери само пред себе гледа, на страна никако. Ќе те одмине и нема здраво да ти каже)
... до сите егзотични амазонки на форумов. Некои изгорени, некои потемнети, некои солариумосани... некои препечени, некои бели ко снег... сите кои го сакаат летото, и оние кои едвај чекаат да заврши, сите кои си играат во вода и оние кои родителски гледаат и подвикнуваат од брегот, сите кои сакаат да прават замоци од песок и оние кои љубоморно го рушат целиот труд... Јас го сакам летово, го сакам форумов, го сакам печењето на телово кое барем 3-4 пати секое лето мора да го поминам, сакам бучава во ниедно време, сакам крволочно да тепам инсекти, сакам да спијам на тераса. Сакам да сакам.
До сите кои што вчера или денес се имаат вратено од одмор и си имаат поминатоо нај кул , море, сонце, песок , плажа и имаат запознаено многу нови пријатели
сп до сите оние кои сакаат да им се врати некој дел од минатото а заедно со него и саканата/саканиот http://www.youtube.com/watch?v=r1pHDoFsHXc