Лом ме напраи еј......А нема врска, не сум таков .... (туку у поверење девојки, жалам за оваа информација, но од сега ја бркам ФБИ....Девојката е културна, паметна, и фали уште некој како мене до неа за да биде комплетирана сликата)
спд пеперутка90 многу ми недостигаш срцкаа ајде почесто да те гледам на форумот доста ти беше шеткање
СП до Офи (мислам дека ја видов на ТВ, имаше една девојка во жолта маичка што страшно многу личеше на неа, и скокаше во прв ред на Van Gogh во Прилеп ) СП и до Бланка, Штрумфетка, Кукличка, Горде, Пирамитке, Росоњерка(славеничката), ФБИ, Мимс, Мисче, Тања6, Есперанса, Марама, Најубава, Лудото, Карина, Спаркс и до Мистери фраерот
До сите кои како деца биле тепачи/ки во маало. И до оние кои радо тепаат вербално по заслуга сега кога пораснаа .
Специјален поздрав до Phyramide-денот не е ден ако не почни без нејзиниот долг пост во СДК кој се чита во еден здив
Трендафилка, Оффи, Мистериозната, Најтвокер, Оззи, Волфче, Лудото19, 1209, Горде, Иренна и Карак. И Мис Независна.
СП до сите оние што немаат никакви обврски, што уживаат и не се секираат за ништо, до сите оние што не мора да помислат “кој ќе ја слуша мајка ми“, до сите што живеат 200/h. Со друиг зборови- до сите оние што живеат онака како што јас би сакала во моментов, но не можам Ми фали тоа понекогаш, ме излудува ова што моментално се вика МОЈ ЖИВОТ! И незадолжително- до сите што го сакаат Здравко Чолиќ- верувајте, има зошто да го сакате! Онаква личност досега немам видено... Најискрено!
СП до жените со свој став! Знаат да паднат доле и храбро да се искачат горе, без да се срамат да ги покажат своите емоции!