A, a, aj види сега Ептен ме бендиса, дури Џорџина ради него ја сменив. Поздрав и до тебе, како за тебе овој ми е коктел сега ми текна Спојлер Џинче, Грејпфрут и гренадин... Да го пробаш!
Специјален поздрав до Miss Independent Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=k6M5C-oKw9k&ob=av3e Инаку песнава ми е една од омилените
Позз до сите што посакуваат да имаат барем мала тетоважа некаде на телото И позз до тато..Тато ајдее најди кој и каде да се тетовираме ! Убаво си се договоривме заедно ќе одиме ти правиш една и јас една Ајде ајде ајдееее!! те молам
СП до Бројчето над мене, убаво му текна да се врати До Теди, се ќе помине, без нервози само И до Ариел што секогаш е тука за некое советче
СП до GO GIRL - многу мило чупе, ептен, да земеш да го згмечиш од гушкање и пак да не ти е доста И до Мистери му држам среќа ептен за една работа, палциве ќе станат тегет Ах бе Мистери, шмекерче на дада...ај, друг пат ќе си кажам поише. На ви на двајцата
Виножитка - фала ти Бројче - велкам бек Ариел - затоа што е предобра Озбилна жена - затоа што е добра мајка и ги знае потребите на децата. А не е дека ние не можеме друштво и кога сте дома да си довлечкаме, ама ете без вас некако позабавно е. непишшано правило до нискиот Мистери и до ТајгерЛејди многу ми е интересна.
сп до лудово мече над мене.....како можеше да ме утнеш бе ц ц ц ц ц и шо викаш низок беше тој ама убав еми ја 180 сум, и сум убав ај ме насмеа поштено.....и со првото прашање хахаха И еден НАЈ СПЕЦИЈАЛЕН до прекрасната девојка ПИРАМИДА, која што ме разнежи со тоа што ми го кажа, ми го разувави денот и изнуди едно такво убаво чувство на хармонија во мене кое што само се чувствува а не се опушува
Теди поздрав душо и до тебе Сега ќе ти пренесам само дел од зборовите на мојот син кој некаде околу еден часот ќе ме испрати на пат... ме гушка и ми вели Би сакал кога ќе бидам на твоите години да сум како тебе солзи ми дојдоа во очите имам два сина и до денес никогаш не сум им го скратила правото на дружење, било да сум дома или не, мојот дом бил секогаш отворен за друштво и забава
СП до сите страдни и гладни во ова време!!! Арно си знам јас, легни си порано, цаааап, затвори Баба Мецано пештерата... Ама не, дамата мораше сега да се врати и да и кркорат цревцата. Ај со здравје, нема веќе патлиџани за шопска, одам да буричкам во фрижидерот, кој е празен како мојот стомак.
Поздрав до сите девојки кои им се восхитуваат на своите нозе додека облекуваат некои тесни фармерчиња