СП до сите полнички девојки кои годинава ќе заминат на летен одмор и дефинитивно нема да се замараат како ќе изгледаат туку ќе уживаат во коктелите, сино-зелената вода, песочните плажи, изгрејсонцето и благодетите на црниот тен
СП до сите што одлепуваат на песнава! http://www.youtube.com/watch?v=OlttCPiiIBo Не знам што ми станува. Едноставно, толку е проста, а во исто време и многу заразна !
Еден big one до ХИПИ хоп хуреј! се смеам од завчера на твојата замисла за пустиот остров со д-р Карев недостигаш на форумов... разбиваш десетици страници монотонија од чаршафи со букви Spoiler сигурна си дека сакаш да си одиш од островов? Spoiler ај размисли! Spoiler знаев Поздрав до ВАЈЛД и нејзината фиока... btw и јас таму го чувам моето преш’с Поздрав до ШТРУМФИ, бидејќи ја видов во фустанче САЈА... девојко, не знам дал знаеш али бизнис лежи во твојава уметност во облакање... а изгледаш згодно и за делот со соблакање (али не се сеќирам за тој дел, знам фискална имаш ) МСКОРПИОНКА бидејќи имаме премногу слични мислења во сите други теми... таму надвор во реалноста можам раат да пијам кафе со тебе, без да ми се качи притисокот па макар збореле и за политика (и дури би ми било убаво, интересно) MissSparks (мислам дека така беше ) бидејќи си ми интересна за читање ЛОВЕР за сите чоколатциња што ги исподели до сега КАТА, кате, катенце, КАТАКОМБИШТЕ put on a happy face and shine u
Епа специјален поздрав до Жапчево улаво над мене, епа. Дека ме натера да лолнам посабајлечки, епа да!
СП и до тебе. Моето тешко дека некој ќе го најде покрај сите џинџурајки кои живеат во истата. Мада се зборува дека ќе се попрашувале пешачките премини за освежување на граѓаните во летните горештини.
СП до сите расположени дами (и господа ) на форумов, денес сум расположена за давање подароци ...така ми почна денов, па еве и вас да ве послужам со по едно чоколатце!! Знааачи обожавам кога подарувам и кога сите околу мене се задоволни Повелетеее..
СП до СПАРКС - жива енциклопедија си мор, и препријатно сум изненадена колку си преполна со позитивна енергија, срце си доттука шо бидува. Шо би рекла баба ми блазе на таа куќа кај шо ке влезиш Се надевам ке се видиме повеќе следниот пат.
Поздрав упатен до Гордана10, Кате21, Вајлд Чајлд, Лукс, Анатх, Реинбоу, Хипи, Бројчето, Џули, Бокичка, Карак, Катакомба, Ариел, Марли.....отприлика на нив се сеќавам на почетоков од форумсково дружење (и уште некои кои веќе не пишуваат), потоа дојдоа и останатите извонредни форумски ликови ама за нив поздрав во следна прилика
До сите кои кога ќе си п*днат, веднаш мавтаат со раката за да не мириса Евентуално бегаат од местото на чинот ако гледаат дека има луѓе.
Уште еден поздрав денес од мене до извонредната, уникатна, посебна, оригинална, најлуда, Пирамида Едно нешто само ќе ти кажам не ти личи да си дел од толпата Остани каква што си и фала за многу работи I am happy that I meet you!