Море, девојки мили убави, кога ќе ве наредам еден ден тука сите, во строј... Од прва до последна, од А до Ш. Да се знае и памти дека сум ве поздравила. Сега ќе си отворам едно списоче во Уорд и ќе ве редам, па кога ќе стасам до некоја солидна бројка од 684654 никчиња, копи пејст, правец тука. Е така да си знаете. Поздрав бек, до Маца, ја би да ја читам почесто, некако ја снема низ темиве. Уште еден поздрав бек до Крејзилејди, ќе ти дојдам некој ден во Прилеп.
СП до сите што го обожаваат Дејмон Салватор од Дневниците на вампирот http://www.youtube.com/watch?v=uboX3WP0 ... r_embedded
Голем фРансуски монтмаРтофски поздРаф со винце во рака и кроасан на глава до Росоњерка, Ливинг Глам, Сесилија и Спаркс. Добро - како тоа сме отишле заедно за Париз, а јас не знам? Дури сега ве читам шашави едни Ааааа молим за фустаните на Сааб, може, може, не викам не. Али тоа со комбето идејата луда само да не завршиме на Гренланд по грешка место во Париз - кој ќе ја држи мапата и кој ќе ми покажува правци алоооо? Супер сте, кис4иња до сите! мња! Enter the twilight zone - фотки од нашиот road trip Спојлер - Ливинг - јас - нашето превозно средство - Сеси, Спаркс и Роси позираат, малку смениле боја на коса ама нема врска - некој заспал и јас го утнав патот веќе - ама ич не ми е гајле затоа што ми е убаво - и затоа што на крај сепак стигнавме во Париз Best regards,
Cп до љиљитка, нешто не сум ја затекнала деновиве, а ми фалат нејзините мислења, обозавам да ја читам буквата з како заба, не ми работи, затоа пишувам со з! еднаш и на ливинг глам и пишував ваква порака, мислам дека тогаш буквата ш како шатор не ми работеше затоа ќе си ја поздравам и нејзе, а и зап4е, зашто за споредба реков заба! Aбе кој ме разбра ме разбра, кој не баш ми е гајле до утре сабајле
СП до душичето мое,до љубовта моја..Фала ти што си покрај мене во овие тешки моменти.Не го очекував тоа,ти благодарам и за прегратката,едвај чекам пак да дојдеш Не се грижи,немам друг http://www.youtube.com/watch?v=poZQ9SNoaJk Специјален и до оние кои се уште се немаат расонето
СП до сите феминки кои со гордост, и ова лето, ќе облечат ( или веќе облекле ) костим за капење... т.е. СП до сите кои се горди на своето тело!!
Позз до Meрлинка кога ја видов сликава ме потсети на неа,ова мора да е кога нашата Marilyn Monroe била малечка заедно со згодниот додворувач ...погледнете само колку среќно го заведува