СП до Маца Лав- се пронајдов во два нејзини поздрава. Хипи Милата ми Аннатх со другарчето на Јован-Илија Ј.Иваноска, Чирибирибела и идните мамички Елеонораструмица (ајде бе жено раѓај, ми здодеа да те чекам), Неса, Пуфи Цуфи Имењачката Мерлин и лудото Марама-нема кај да ми бегате само да поминат уште овие неколку дена и потоа ве чекам. Карак, Гордана, Виножитка, Енца,Лакримоса, Лудото,Офи,Кендито Едит: НајСП до Дузи и нејзиниот Тинекс
До сите што обожаваат бакнежи на дожд, надвор истура а вие гушнати си седитее и бакнувате ...ахх ахх убавиниии Ајде отидов јас малце надвор со мојов
Оф мори Кенди, да не пукниш ме изнасмеа. Поздрав и до тебе и до сите заводнички, од најмладо до најстаро.
сп до горде, вики4е, ангелче, мечето- првите мои фемина другарки хипица, пирамида, офи - кои секогаш можат да ме расположат марама, мерлинка, блонд, виножитка - кој последно време ми оставаат прекрасен впечаток жапчето -една од поновите феминки која редовно ја читам и сите оние кој ми се драги а си знаат они но во моментов моето преморено главче не ги регистрира
Поздрав до сите оние девојки кои сакаат да научат да сурфаат Jaс и кои кандидатки ги чекаме бранчињата?
СП (а воедно и апел ) до Росонерка да престане да ја полни темата "Вашите чевли" зашто ќе разберам кај живее и ќе дојдам сите ќе и ги украдам Спојлер А чекам и Лп со информации за последните балетанки и римјанки
СП до сите што се вадат од памет кога наместо „Нов одговор“ ќе кликнат „Ми се допаѓа“. Со брзината на светлината го отстранувам.
СП до сите кои едвај чекаат да одат на одмор, да уживаат на плажа со коктелчиња и со некоја добра книга.
СП до сите слободоумни девојки, со отворени сфаќања кон животот, убавината, љубовта, храната, сексот и сите останати сегменти, непресушен извор на мета како резултат на современото живеење! Останете си такви и никогаш не се менувајте, единствено сменете ги другите и нивниот толку ограничен свет составен од ,,пат само до носето'' и подалеку not