Поздрав бек и до тебе ,предсвадбено расположена сум,утре сме на свадба,ем и тоа кумови,ке играм и од тебе Ајмо народеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Momi makedonki pesna da zapeat momci makedonci oro da igrat :whistle: :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=7mhAzVl4 ... re=related СП и до сите оние на кои им се оди на свадба.
СП до Дузи и Лукс. Smile, girls Едит: а и воедно да си ја поздравам дуплава безобразна бројка на мислења. *Copyrights by Пирамитка
Koga pozdravljaš?Mamu,babu,Hugolinu i male hugiće,babu,nanu,amiđu,mamu...xD Сп до сите што играле ластик: Ема еса са, тријаголник-четриаголник, нула еден, до-до-докторе, попај се зовем ја.. Спојлер Оваа игра што никогаш не научив како да ја играм: Спојлер Плочка: Спојлер Жмурка, брканица, граница, штркот бара боја, ати мати колико је сати, јајцата и вештерката.. имаше и уште една: сликите се готови за пола саат! (само ова го знам) и треба да стоиш здрвен што е можно подолго.. Спојлер
Најспецијален поздрав до: К.и.м, Пирамида, Мерлинка, Хипица, Мона, Стар(бакс), лов, Љубам, Штрумфета, Мерлин, БиЈу(арселф), Лолита и уште неколку феминки кои со огромно внимание ги читам, редовно!
Еден НајСп и една голема гушка до Теди, се надевам пак ќе си се врати кај што и е местото Фалат нејзините постови во сдк полни со емоции