Специјален поздрав до сите девојки кои на овој празник ќе бидат некаде на излет со своето семејство, а и преубаво ќе си поминат. Честит Илинден на сите Македонки и уште долги, долги години да го славиме.
До сите што ги фати вирусот со пролив Секогаш за значајни моменти како што е Нова Година и сл, мене наоѓа да ме фати пролив. Поздрав до сите такви баксузи.
СП до Хипица Спојлер смајлво ме потсети на тебе па си реков ајде да ја поздравам Хипица Иии до Блонд со нејзиното слатко бебче СП и до Пинк форевер Спојлер Денес денот ми е тргнат по смајлина
СП за сите оние кои обожаваат пилешки прсти. И да си ги макат во мајонез, а во мајонезот да има истиснато малку лимон. И плус помфрит со многууууууу сирење.
До сите оние кои ги сакаат пријателските алкички (friendship bracelets), некои сеуште ги носат а некои ги потсетуваат на оние убави стари времиња, пубертетски времиња кога со другарките си ги правевме алкиве од конци
СП до Совршенство затоа што е активна во Литература и уметност. И голем поздрав за сите што ја сакаат литературата и уметноста.