сп поздрав до хипица понекогаш баш вака ја замислувам жива, разиграна и насмеана и се разбира сп до сите феминки кој од утрово го имаат во себе хехе
СП ... дооооооооо ... тадаааааммммм Ти пишуваш и за мене ... Значи се пронаоѓам во се што ќе истипкаш во темине СДК и Како се чувствувате
Нејтири мило срцко Ќе ти пишам деновиве, да се опоравам малку До Ариелката драга, ја гледам доле ми се виолетее (вака би му дошло ) И во оваа пригода уште и до Сеси и до Пирамитката
До Џули, ајде уште еднаш поздрав и од мене сис - речи и на инспирацијата да се врати од одмор, доста и беше До Енца - немој да си ми тажна, погледни некои од глупостите кои ги тропаме на форумот, веднаш ќе ти измамиме по некоја насмевка. Јас еве доброволно ќе тресам зелени ако сакаш И до Лилит - еј баш си тапа и ич не си кул, ако немаш таков албум Со срЦката и БуЦЕЕеето на оооДмор во УагадуГУ <3<3<3 Што би рекол другар ми - „и срциња брат, срциња, нигде не ги заборавај, во нитуеден статус!“
До Россонерка - затоа што е најактивна во темите за МОДА кои ми се омилени До Марама - и посакувам успех со блогот До нејм - која нигкогаш не ми пиша дали го купи карминот за кој ме подлажа да го купам, ама презадоволна сум До The.Rainbow - зошто преку нејзиниот пост во темата за серии си најдов нова зараза - Switched at birth..