Позз до Mistery фала што утрово ме насмеа слатко со неговите НАПЛАТЕНИ квалитетни смешки Скап си човеку,ти должам И позз до Скајчето се гледа си имала супер одмор едно комшивско гушкање од мене
До Охрид и дождот што ме фати таму, а најголем до Кадмо и до најнепожелната лочност што денес и е роденден
НАЈСПецијален поздрав до женскава над мене која подполно ме разбира . Малку се за тебе овие што ти ги праќам во моментов, уште да упали онаа работа .
СП до сите феминки кои се трета смена вечерва... Љуби вас Де ловли... А во тоа не мора да се сомнетаве пијаниот ја кажува вистината...
Поздрав до феминките горди сопственички на дупчиња на грбот Ај и оние што имаат дупчиња на обравчињата И некои ко мене што и тоа и тоа имаат
СП до Bittersweet ... За пишаново Совет од мене ти grow up,and stop imagining that the world revolves around you, it doesn't!!!
СП до 63тите комарци кои ме ,,средија,, за 7 дена. Имате повеќе моја крв од мене во вас. Мамицата ваша. И поздрав до сите драги феминки. Стварно ми фалеше форумот.
СП до my fair Juliette , Лолита, ЛУКСЧЕ и ЛитлДевил Ви посакувам да си ја пронајдете ваша жолта шапка денес која ќе фрли боја на сивово секојдневие.