Не сум многу по поздравиве ама морав Вчера во темата Совети од МАШКА страна за сите девојки ме оставија Момци само така продолжете ... EleMental XMaN Yipman2 ( иако ме нарече Bitch) знам те нервирам и тоа многу на нашата тема Фудбал ама јас ова вака си го сфатив верувам на ова мислеше Радувај се сега Милан води
Позз до сите што слатко се смеат на Mr.Bean и како мали сакале такво мече како неговото се изнасмеав на видеото http://www.youtube.com/watch?v=2J5xs2ukksE
Кога сме кај Мистер Бин имал сообраќајка и тоа тешка сега е во болница ... Ама добро е не се секирајте Поздрав до Мистер Бин што побрзо да ни оздрави
СП до Марама пријави присуство кај мене те молам ИТНО ИТНОООО ми требаш тиииии, а кој знае каде сииии Да се разбериме не ја сакам пснава и ЈЈ не го сакам ама морам да ја најдам Марама !! Марамче итно е битно е
Колку се израдував кога ја видов Unfaithfull во категоријава. .... до Жапчето. Ме излајкува девојката последниве дена,а јас не сум од тие неблагодарните. Мило ми е ако и се допаѓам. Бидејќи таа мене да.
СП до Chasicka01, PetiteCherry и ani22 за советите за матурски фустан. И секако поздрав до цело друштво на фемина кое што е моментално ОНЛАЈН
поздрав бек marama и од мене и поздрав до дузи и офи и да не лежат дека велес бил празен, немој да ширите такви дезинформации.. ехее денес колку гужва имаше
Најверојатно биле излезени . Да не бидам оф-топик поздрав до тебе, Дузи и Офи . И до Гарпова и Фајркуин .