Штрумфетa поздрав и до тебе И да ти кажам, си ги симнав Штрумфовите, само превод никако да најдам http://www.youtube.com/watch?v=7emiua3X4p4 Уште малку и вампирите ке ги гледаме Додека сме кај вампирите, сакам да ги поздравам Спаркс и Денсинг
Ги гушнав реално тананананнанана (смајли што се фрцка со задникот) сега ќе ги поздравам и виртуелно Хипи Спојлер да знаеш дека сум (анти)талент и пак сакам коктели со вкус на негро Ливинг - русинката Спојлер можеби едвај ме следеше дека зборев 100 на саат Мили сте ми бре охриѓанки, само езероно многу ладно бре ме скинаа јајниците од болење, се преладив
^ Типичен скопски пост А за коктелите... Спојлер кога ќе дојдеш пак овде. Само таму го има тој што го пиевме И ај да не бидам офф... СП до ЛитлДевил (која, не знам зошто, ама неколку пати со ред редовно си ја поздравувам), до Ливинг и до госпожава над мене
НајСП до Хипица И до сите што сабајлево се чувствуваат убаво, среќно и расположено http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM&ob=av2e
Си набавив и јас торентче за Штрумфовите , еве ги downloading Инаку ми недостигаат вампирите, вчера баш изгледав 300 сцени на јутуб од нив. Па ги вртев страните во темата, за една епизода по 10 страни сме пишувале, муабетот ни е ау И јас ги поздравувам вампирките со кои во петок обавезно имавме тема за дискутирање и сите на кои им недостигаат, посебно Дејмон .
Сп за Grunge. п.с. Се надевам дека не сум јас оваа Дејзи. Спојлер Многу е убаво. п.с. Секој ден го препрочитувам.
Епа вака, еден спешл поздрав оди за Ливинг, некако многу мила и кротка е, читам и тие што ја знаат подобро велат дека е таква, а јас од постовиве и по аватарите ја замислувам како некое срцкасто чупе . Следениот поздрав гоус то Штрмуфетка, зошто ме искара а во право беше, фала Некс поздрав то мама Блонд и незаменливата Лолитка, браво за вас тренди-убави-паметни млади мамички... Нема да биде постов целосен ако ја нема уникатната Пирамид, ја нема деновиве и веднаш се забележува нејзиното отсуство... Врати нам се Пирамиддддд Една гушка и бакнеж и праќам и на мојата комшо, Марамка, мора кафе да пиеме доста е вака виртуелна дружба, мора да имаме тет а тет средба... Е сакам да ја поздравам и Росоњерка, од ден на ден се подрага ми станува, а на почетокот имав погрешна слика за неа создадено сега сфаќам дека сум згрешила . И за крај до Доози и Офи, немојте толку гужва да правите низ Велес, ги бркате туристите Едит: Кога сме кај туристите, поздрав и до охриѓанкана Хипи и стружанкана Мерлинка ај со здравје на сите ....
http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2Cr ... ure=relmfu СП за сите кои се воо GooD MooD!!! vivaaa laaaaaaaa fieeestaa
СП до најоригиналните и преубави обетки на Росоњерка, до ноктите на ФиБИ, до аватарот на Ливинг, до шапките на Спарск, до шармантните постови на Теодора кои ги читам со посебно внимание и задоволство, до ванила мирисот на Мисс Индипендент, до музичкиот вкус на Вајлд и до многу многу други форумџики. (ова звучам ко типична најава на ТВ за некој настан - ќе има мноооогу странски ѕвезди како Тереза Кесовија, Оливер Драгојевич и многу, многу други )
Јас и се извињавам длабоко, од дното на најдлабоката бара , на Жабурка, абе моме младо убоо, ја незнам како сум те измуела Опрости и извини ... Невестата ти праќа топол, срдечен, гушкачки поздрав
Морам да ја поздравам Вајлд Грл! Се пронајдов во нејзиниот поздрав,спаѓам во исончаните девојки кои ја обожаваат песната.Ми носи прекрасни спомени од овогодинешниот одмор. Еве ти праќам огромен поздрав.