^Леле Совршенство, ме испоплаши!!! Кога ја видов сликата мислев вистинско е и веднаш упаничив ,,ИИИИИИ‘‘ ама потоа видов не мрда. хух, добро е. Поздрав до тебе, немој друг пат вака да ме вадиш од памет
Ауу Хипицее кај ја најде сликава од времето ко си бевме малечкии СП и од мене до тебе и до сите на сликава
До фамилијава што во моментов прави свадба и ечи цело село, а јас дома се фучам како некој психопат http://www.youtube.com/watch?v=zRZMnNOpsKM
СП до Горде , ВајтЕјнџел и до СОВРШЕНСТВО и нејзината мува Еве да ве почастам, од ќеф И ја користам оваа прилика да ја поздравам мојата МИЛА ем ДРАГА Гоу-Грл со која моментално летаме во истиот авион и се наоѓаме на средина на Атлантикот на 95 степени 56 минути географска должина и 36 степени и 84 минути географска ширина (немојте да се чудите ако според координатите не‘ пронајдете некаде во Африка ). Срцка бре
^одлета ти мила готова си, затрескана знаеш колку пати ме поздрави денес на темава ќе не банираат Спојлер Туку за Америка требаше да одиме со авионов, ама твоиве координати накај африка не однесоа....немој немој не се црнците за нас Поздрав до сите кои летаат во облаци, на кои пеперутките во стомакот им летаат, со мислите летаат некаде....или на кои некој комарец им лета во собата битно е нешто да лета
Специјален поздрав до Elemental зошто постовиве негови го разубавија цел форум ... И што несебично се труди да ни помогне ... Елементал во полн ефект
Специјален Поздрав до: 1. Sesilija, која има интересна бројка на дадени ѕвездички. 2. Сите феминки со меланхолично расположение.
Сп до Дузи. Е многу си мила значи. Тоа чувство на носталгија и осаменост кога ќе завршиш со читање на добра книга, или гледање на добар филм. Ми енд ју ис гоинг ту Хогвардс, енивеј Велес(енд Скопје) ис(ар) абсофакинглутли боринг.
Дарлинг изрази желба и во секое време тргнувам за Хогвартс! Поздрав до тебе, и хагс и киссес и еден експелиармус. п.с. Ама стварно многу празно се почувствував, па исполнив една животна цел и не знаев што понатаму. Затоа, оп стоп, пак од почеток.