Јас еве сите да ве поздравам, гледам никој не ме поздравува во последно време Освен некој трол што сме се нашле во муабет, изгледа муабетот со нив повеќе ми иде
СП до Розич Спојлер И ај да се самопоздравам еднаш, по толку други испратени поздрави. Хипи, многу си УБАВА
сп до горде, вики4е, ангелче -ајде малку поголема активност сакам од вас сепак имате што да кажете виножитка, мечето, хипица - сакам кога сте топ расположени и спремни за зезање марама и штрмуфета секогаш топ скоцкани девојки заслужувате поздрав пирамида и жапче- поздравот им е поради најубавите утрински постови лилит, душица-ск, мерлинка се личности кој од се срце ги следам и читкам и најголемиот поздрав до мама блонд се надевам се снаоѓаш со мајчинството
Јас сакам да ги поздравам сите вчера што ги напнав со мојот проблем сите кои се потрудија да ми помогнат Слободка Сесилија Виножитката Дип Блу Икс Мен Елементал Мистери Марама Јипман Фемина 90 Ловелост Фала ви на сите ќе се раздолжиме некако ... Вчера брзините ми беа измешани што би јас без вас
Поздрав бек до мојот омилен форумџија, Док. супер ти се сите до сега коментари и совети . Поздрав до твојот Лавович и Хаус нормално! http://video.search.yahoo.com/search/vi ... =81&tnr=20 Поздрав и до Виножитка Карак, Лолитка, unique123 , Рок-а-Фела Hii , Мистериозната, Мерлинка (брачедо мор к’ј си?), Теодора (шкрабни некоја книга не ќе направиш лошо), Магнолија , Мимс , Пеликуна, Џули о Џули , Спаркс, КапКејк и Лин (лепотите), ДУЗИ !!! (прекрасна си лудоријо) Марама (мојата комшивка џипси) Горде Спојлер (секој пат кога среќавам по нетов и тв разно разни интересни работи за античка историја ми текнува на тебе, последно беше едно интервју на Канал5 за словените и античките корени) Ливинг, Гоу и Хипица, Бризи, Најтвокер
СП До сите вас.. Си бев кај внучето и така ми го разубави денот што одлучив сите да ги сакам и да ми се мили.. Па, дури и тие што не ми се! MWA
СП до Жапчето!! Спојлер Можда немаш некој што го претставува жабецов до тебе, али ете ми се допадна сликава!
Најспецијален поздрав до Виножитка! И не си неправедна или крива, не знам што ќе беше форумов без тебе. СП и до Ариел и Гарпова.
СПД Linn и esperanca срцки мои најубави.....еве за вас нешто благо... поздрав и до DAngel,crazylady,Plavusa.17, Lov3, Gordana10,Monna.Monna,teddybear,zhap4e,baguf4e..тука има нешто и за вас.... поздрав и до Forgotten и TheCandy880....нешто и за вас.... поздрав до администраторите и модераторите ииии поздрав до сите останати феминки.....