СП до Жапче, ме стави во мисла кога видов дека и ти си ми комшика, ќе те барам сега да знаеш И јасно ми стана од каде ти е никот, покрај толку жаби во маалово наше
Е, не па барата бре ми беше омилено игралиште во детството. Јас и полноглавците бевме бест бадис Разбираш... поздрав комшивќе... од твоето и моето НЛО будало
Девојки...не е дека сум заборавила на вас..но последниве месеци сум многу ретко дома (а и дома гледам ни го исклучиле интернетот) Сакам да ви испратам ОООООГРОМЕН поздрав и имајте на ум дека мислам на вас! Се надевам летните сништа ви се исполнуваат ..и го минувате летово најлудо, најбесно, и нај, нај откачено! Јас сум ТОП, и би ми требале милион часа за да ги опишам летниве патувања и авантури кои ми се испослучија...а јас го користам времето додека либето ми одмара УПС! да! - ИМАМ и НОВА ЉУБОВ И знам дека сите го уживате летоо МАКСИМАЛНО! Бидејќи вие не сте обични девојки
Поздрав до феминките на форумов кои и се воодушевуваат на една преубава жена, една дама, една актерка, една хуманистка, една стилизирана жена, поим за природна убавина, верувам дека секоја девојка би посакала бар на 1 минута да е Одри Хепберн Совршена е мајке ми и за крај
...Шилеа. Сакам да прочитам некоја нејзина нова песна. Како дрога ми е нејзината поезија. Сакам уште уште и уште!
поздрав поздрав, чекај да шљапнам три пати како тетикте (лев образ), (десен), (и опет лев) едит: еве еден специјален себичен позз до реинбоу...реинбоу зашо ни ја закЉучи темата беее??? мамиш а?сакаш да победиш???е не идат вака тие работи, не. Само да знаеш дека ке те пријавам у МИЛИЦИЈА!!